BitcoinKrypto News

Bitcoin afslutter måneden stærkt på 38.000 dollars – Analytikere spekulerer i fremtidig prisudvikling

Bitcoin klatrer tilbage til 38.000 USD efter stærk månedsafslutning

Bitcoin (BTC) har set en bemærkelsesværdig opsving i kursen i den første del af december, hvor den endte med den bedste månedsafslutning siden april 2022. Ifølge data fra Cointelegraph Markets Pro og TradingView steg Bitcoin-kursen i løbet af natten fra torsdag til fredag og nåede en pris på over 37.700 USD. Denne stigning har også bidraget til at forsvare en vigtig støtte.

Støtten blev bekræftet af høje likviditetsniveauer, hvilket har forhindret en efterfølgende nedgang i prisen, som også bliver bekræftet af Orderbuchdaten fra Material Indicators.

Den vellykkede månedsafslutning har ført til optimistiske forudsigelser fra kryptoanalytikere. Skew, en kendt Krypto-Trader, forudser en potentiel kompression mellem 35.000 og 39.000 USD i de kommende uger. Han forventer også, at der kan opstå en modstand på 47.000 USD i det nærmeste fremtid, og at det eksisterende rekordhøje niveau på 69.000 USD også kan komme i spil.

Analysten JT er også positiv og bemærker, at den højere slutning end forrige måned er et tegn på styrke og fremskridt. Han betragter de nuværende udsigter som “konsistente og konstruktive.”

På trods af den positive kursudvikling advarer eksperter om, at det er vigtigt at komme ud af den tidligere prisinterval. Keith Alan, medstifter af Material Indicators, påpeger vigtigheden af at bryde denne barriere, samt den historiske Resistance/Support (R/S) linje, som nu skal overvindes.

Handlende bliver derfor opfordret til at holde øje med disse vigtige niveauer for at vurdere, om Bitcoin-kursen vil kunne fortsætte den positive tendens. Eksperterne fra Material Indicators har markeret disse vigtige demarkationslinjer på deres månedsdiagram, som kan være afgørende for fremtidig udvikling.

Top  Bitcoin-Kurs stiger: Trader-Legende hæver prognose til 200.000 dollar

Den høje slutning på 38.000 USD er en vigtig indikator for Bitcoin-markedet, og investorer vil fortsat holde øje med udviklingen, især med en potentiel tale fra Jerome Powell, chefen for den amerikanske centralbank, Federal Reserve. Hans tale kan potentielt påvirke markedets volatilitet i den kommende tid.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button