BitcoinKrypto News

Bitcoin: Analyse af Peter Brandts prognose og tekniske formationer

Bitcoin i Stabil Handel Ventede på Federal Reserve Protokoller og Inflationsdata

Bitcoin-prisen forblev stabil omkring 62.000 dollars på onsdag, mens handlende ventede på de kommende protokoller fra Federal Reserve og amerikanske inflationsdata. Prisen har holdt sig på dette niveau de seneste dage og har ikke vist større udsving.

Peter Brandts Bitcoin Prognose

Peter Brandt, en velkendt trader med over 741.000 følgere på X, har fremsat en prognose om, at prisen på Bitcoin vil stige til 135.000 dollars inden september 2025. Dette repræsenterer en stigning på 120% fra det nuværende niveau. Brandt argumenterer for, at Bitcoin typisk oplever betydelige prisbevægelser efter hvert halveringsevent, hvor blokbelønningerne halveres. Han betragter også perioden siden marts i år som en ubetydelig pause i en længere trend.

Optimisme fra Andre Krypto-Analytikere

Andre kryptoanalytikere deler optimismen for Bitcoin. Ki Young Ju, stifter og CEO af CryptoQuant, bemærkede, at de fleste gamle Bitcoin-hvaler fortsat holder fast i deres mønter i år. Blandt de mest prominente hvaler, der ikke har solgt, er virksomheder som Coinbase, Tesla og Block, tidligere kendt som Square.

Michael van de Poppe, en førende kryptoanalytiker med over 700.000 følgere, påpegede, at Bitcoin har været i en konsolideringsfase i månedsvis. Ifølge hans teori fører sådanne konsolideringsperioder ofte til større gennembrud.

Bitcoin-Kurs Former en Tassenformation

Teknisk set viser Bitcoin’s månedsdiagram et meget bullish mønster kendt som en Cup-and-Handle. Dette mønster er kendetegnet ved en afrundet dannelse efterfulgt af en længere konsolideringsfase.

Udfordringen er, at dette mønster kan tage måneder eller endda år at danne sig. I tilfældet med Bitcoin begyndte Cup-formationen i november 2021, da prisen nåede sit højdepunkt på 69.000 dollars. Dette niveau blev testet igen i år, og siden da er håndtaget på formationen blevet dannet.

Top  LINK: Der größte Nutznießer der Tokenisierung von Real World Assets?

Guld, der i år nåede et rekordhøjt niveau, formede et sådant C&H-mønster over et årti. En gennembrud over toppen af Cup’en på 69.000 dollars samt det all-time high på 73.800 dollars vil bekræfte C&H-mønsteret og føre til yderligere prisstigninger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button