Krypto News

Bitcoin BSC: Nyt krypto-projekt med potentiale for imponerende værdistigning

Bitcoin: Kursudvikling og perspektiver

Bitcoin har oplevet en stigning på ca. 2% i løbet af de sidste 24 timer og handles nu til en pris på $26.252. Men selvom Bitcoin stadig har en imponerende vækstrate på ca. 38.700% siden sit historiske lavpunkt i 2013 på $67,81, har det oplevet en nedgang på ca. 12% i løbet af den seneste måned og ligger i øjeblikket ca. 62% under sit all-time high.

Investorer, der havde købt Bitcoin til en pris på $67,81 for en værdi af $1.000 i 2013, ville i dag have en imponerende formue på $388.000. Dette betyder, at det ville have krævet blot $2.500 at blive millionær. Det er derfor naturligt, at investorer er på udkig efter det næste investeringsmulighed, der kan give en lige så imponerende værdistigning.

Bitcoin BSC: Det nye krypto-projekt

En ny kryptokurrency ved navn Bitcoin BSC positionerer sig selv som “Bitcoin på Binance Smart Chain”. Den har en indledende pris på $0,99 – samme pris som Bitcoin i 2011. I løbet af de første tre dage har Bitcoin BSC allerede rejst kapital for mere end $275.000 og viser dermed et stærkt momentum. Er der mulighed for en lige så imponerende værdistigning her?

Hvad er Bitcoin BSC?

Bitcoin BSC er en kryptokurrency, der opererer på Binance Smart Chain (BSC), hvilket adskiller den fra andre Bitcoin-forks som Bitcoin Cash, Bitcoin Classic og Bitcoin Gold. I forbindelse med sin pre-sale tilbydes Bitcoin BSC til en pris på $0,99, hvilket bringer minderne tilbage til prisen på Bitcoin for mere end et årti siden.

Top  Wall Street reagerer på FED-Bounce: Hvornår falder renten?

En særlig funktion ved Bitcoin BSC er dens “staking” -funktion, der giver ejerne mulighed for at generere passiv indkomst ved at stake deres mønter. Denne mulighed, kombineret med dens association til det velkendte Bitcoin-navn, gør Bitcoin BSC til et interessant valg for investorer, der søger nye muligheder på kryptomarkedet.

Bitcoin BSC: Succes gennem stake-2-earn?

Staking har etableret sig som en bullish katalysator i kryptoverdenen og giver investorer mulighed for at opnå høje langsigtede afkast. En af hovedårsagerne til dette er kombinationen af passiv indkomst og potentialet for værdistigninger. Når investorer staker deres kryptokurver, modtager de regelmæssige belønninger i form af ekstra mønter. Denne likviditet supplerer afkastet fra værdistigningen af de holdte kryptokurver. På den måde profitere investorer både af stigende kurser og en stabil indkomst.

Derudover har staking direkte indflydelse på mængden af handlede kryptokurver. Når en betydelig procentdel af mønterne bliver staket, reduceres det tilgængelige udbud. Dette kan føre til en ubalance mellem udbud og efterspørgsel. Da mønterne er låst i en bestemt periode, bliver det handlede udbud knappere. Samtidig stiger efterspørgslen efter staking på grund af attraktionen ved passiv indkomst. Denne ubalance kan presse prisen på kryptokurven yderligere op, hvilket øger den samlede afkast for investorerne. Staking kan betragtes som en dobbelt katalysator for afkast.

Bitcoin BSC sigter netop mod at skabe grundlaget for parabolsk udvikling ved at udnytte staking.

Lav markedskapitalisering og højt potentiale?

Ekstraordinære afkast som dem, Bitcoin har opnået i de sidste 10 år, er især mulige med kryptokurver med lav markedskapitalisering. Dette skyldes, at en lav startværdi muliggør procentuelle større vækstspring. Hvis accepten og efterspørgslen stiger, kan værdien af sådanne kryptokurver stige drastisk. Naturligvis er risikoen også højere, da sådanne kryptokurver ofte er mere volatile og mindre etablerede. Men dem der sigter mod store gevinster, skal også være villige til at tage risici.

Top  Wales er forbereder sig på den næste Altcoin-rallye: Hvornår vil den begynde?

I den nuværende pre-sale tilbydes Bitcoin BSC til kun $0,99. Dette beløb minder om prisen på Bitcoin i 2011. Til sammenligning koster en Bitcoin omkring $25.200 i 2023. Bitcoin har i øjeblikket en samlet markedsværdi på ca. $500 milliarder. Bitcoin BSC sigter mod en hardcap på ca. $6 millioner ved DEX-starten på PancakeSwap. På grund af denne lavere vurdering kan Bitcoin BSC potentielt opleve hurtigere prisstigninger end Bitcoin.

Kan Bitcoin BSC stige med 38.712%?

For at vurdere chancerne for en lignende præstation skal vi beregne den samlede markedsværdi. Til at begynde med er den ca. $6 millioner. Hvis Bitcoin BSC opnår den samme præstation som Bitcoin, vil værdien være ca. $2,3 milliarder. Dette virker muligvis ambitiøst på overfladen, men endda meme-coins som PEPE har formået at opnå en lignende markedsværdi på omkring $1,8 milliarder.

Det er dog altid vigtigt at have et strejf af realisme for at opnå succes på markedet. Mindre meme-coins uden stor markedsføring og nogen reel værdi har for nylig nået vurderinger på næsten $100 millioner – for eksempel SPONGE eller BALD. Selv denne vurdering ville give BTCBSC en 15x-potentiale, hvilket ville være mere end tilfredsstillende for alle investorer i Bitcoin BSC. Hvis det endda ender med at være mere, vil tidlige investorer nyde godt af den ekstra afkast.

Hvis du er interesseret i at investere til en favorabel pris i pre-sale, kan du besøge den officielle hjemmeside, analysere Bitcoin BSC, tilslutte din tegnebog og udveksle BNB eller ETH til BTCBSC.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button