AltcoinsKrypto News

Bitcoin Cash viser tegn på opsving: Kan prisen nå 240 og 250 dollars mærkerne?

Bitcoin Cash sigter mod yderligere opsving efter at have kommet sig fra $160-zonen

Bitcoin Cash (BCH) har oplevet en betydelig prisstigning i forhold til US-dollaren og er på vej mod en potentielt større genopretning. Kryptocurrencyen kan nu sigte mod de vigtige niveauer på $240 og $250.

Efter en betydelig nedgang i de seneste uger fandt Bitcoin Cash-prisen støtte nær $160-niveauet. I de seneste dage har BCH oplevet en bølge af opsving, ligesom Bitcoin og Ethereum. Prisen var i stand til at overvinde modstandsniveauerne på $175 og $180 og bevæger sig i øjeblikket over $190-niveauet.

Udfordringer og modstande

Ikke desto mindre handles Bitcoin Cash nu under $200 og den 4-timers simple moving average på $100. På det 4-timers diagram for BCH/USD danner der sig en vigtig opadgående kanal med en modstand nær $200.

Den umiddelbare modstand er nær $200-niveauet, kanalområdet og den 4-timers simple moving average på $100. Det næste store modstandsniveau ligger på $220, eller det 76,4% Fibonacci-retracementsniveau for nedadgående bevægelse fra swing-toppen på $237 til bunden på $160. Yderligere stigninger kan midlertidigt føre prisen mod modstandsniveauerne på $240 og $250, med den næste store udfordring på $265.

Potentielle tilbageslag

Hvis Bitcoin Cash-prisen ikke kan overvinde modstanden ved $200, kan der ske en ny nedgang. Den første support nedadtil ligger nær $185-niveauet. Den næste store support ligger på $180, hvor de købsinteresserede sandsynligvis vil dukke op. Hvis prisen ikke kan holde sig over supporten på $180, kan den teste supporten på $170. Yderligere tab kan midlertidigt føre prisen mod $160-zonen.

Top  Stigende interesse for kryptoaktiver blandt institutionelle investorer i 2023

Tekniske indikatorer og handelsstrategier

De tekniske indikatorer antyder, at Bitcoin Cash-prisen forbliver volatil. Den 4-timers Moving Average Convergence Divergence (MACD) mister momentum i den bullish zone, mens den 4-timers Relative Strength Index (RSI) i øjeblikket ligger over 50-marken.

Alt i alt indikerer prisudviklingen for Bitcoin Cash, at kryptocurrencyen har en vis tendens til at komme sig og potentielt stige yderligere. Dog bør handlende holde øje med de tekniske indikatorer samt de nævnte support- og modstandsniveauer for at tilpasse deres handelsstrategier derefter.

Mislykket.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button