BitcoinKrypto News

Bitcoin erneut auf Rekordkurs: Technische Indikatoren deuten auf 150.000 US-Dollar bis August 2024 hin

Bitcoin stiger mod nye højder

Bitcoin (BTC) er igen tæt på at nå et nyt rekordniveau, efter at den har brudt det hårdnakkede modstandsniveau på 65.000 dollars.

Den første kryptocurrency ser ud til at nyde godt af den positive stemning omkring de seneste amerikanske inflationsdata, og tekniske indikatorer antyder, at Bitcoin er på vej mod en ny rekord.

TradingShot, en ekspert inden for kryptohandel, har peget på, at Bitcoin kunne nå målet på 150.000 dollars inden august 2024. Han bemærkede, at Bitcoin viser tegn på genoplivning efter en nylig korrektion på 25 %, som han betragtede som normal i en bull-markedscyklus.

Derudover har TradingShot bemærket, at Bitcoin har lukket over det daglige 50-dages glidende gennemsnit (MA50) efter to på hinanden følgende afvisninger, hvilket tyder på, at Bitcoin’s opadgående trend ser lovende ud.

Det er også værd at bemærke, at Bitcoin historisk set har oplevet sine mest aggressive rallyer i lignende cykler som den nuværende, ifølge TradingShot.

Tekniske niveauer at være opmærksomme på

Derfor indikerer TradingShot, at den seneste stigning i Bitcoin, kombineret med genopretningen af Mayer Multiple SD1, peger på en positiv dynamik. Med disse indikatorer foreslog analytikerne, at det næste mål for Bitcoin kunne være 150.000 dollars inden august.

“Som du kan se, genoprettede BTC ved EMA-båndet efter at have nået en ny all-time high (ATH) samtidig med at Mayer Multiple SD1 genoprettede fra oven. Når disse parametre er nået i fortiden, har Bitcoin altid mindst berørt MMB SD2 fra oven. På denne baggrund er det næste mål i denne løbetur på 150.000 dollars,” sagde eksperten.

Top  Bitcoin-Preisprognose: Steigende KI-Algorithmen sehen optimistisch in die Zukunft

Bitcoin’s breakout er uundgåeligt

På den anden side har en anden kryptoekspert, Michael van de Poppe, antydet i et indlæg den 16. maj på X (tidligere Twitter), at en opadgående trend for Bitcoin er uundgåelig på grund af dens seneste genopretning.

Han påpegede, at Bitcoin’s vedvarende stigning ville skabe ny tillid til kryptomarkederne. Mens Bitcoin fortsætter med at stige, indikerer Poppe, at opmærksomheden vil skifte til altcoins, der forventes at drage betydelig fordel af denne positive markedssentiment.

Interessen for BTC har igen taget fart efter offentliggørelsen af de seneste inflationsdata. Ifølge tallene faldt kerninflationsraten årligt til 3,8 %, det laveste niveau i tre år.

Disse tal har ført til spekulationer om, at Federal Reserve endelig kunne beslutte at sænke renten. I mellemtiden vil det digitale flagskibsaktiv fortsat blive støttet af adskillige bullish faktorer, der forventes at opretholde dens momentum. For eksempel planlægger CME Group, verdens største terminsbørs, angiveligt at indføre handel med Bitcoin for at drage fordel af Wall Streets voksende interesse for denne aktiver.

Bitcoin-prisanalyse

På tidspunktet for skrivning ligger Bitcoin-prisen i dag på 66.270 dollars med en daglig stigning på næsten 6 %. På ugentlig basis er BTC steget med 8 %.

Efter at Bitcoin har brudt modstanden på 65.000 dollars, er den godt positioneret til at nå 70.000-dollar mærket på vej mod en ny all-time high. Denne udvikling understøttes af den historiske opsving efter halveringen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button