BitcoinKrypto News

Bitcoin erreicht neues Allzeithoch – Marktanalysten warnen vor Korrekturen im aktuellen Bullenmarkt

Bitcoin når nyt Allzeithoch, gefolgt von Korrektur

Bitcoin, det førende krypto-token, opnåede endelig et nyt Allzeithoch den 5. marts, men faldt hurtigt med over 10 % efter dette prisstigning. Markedsanalytikere havde forudsagt, at denne korrektion var forventet, og at yderligere korrektioner kunne blive normen under den nuværende bull-marked.

Analytikere forudser flere korrektioner på vej

Alex Thorn, forskningsleder hos Galaxy Digital, påpegede, at korrektioner også kan forventes i et bull-marked. Han henviste til de mange korrektioner, som Bitcoin oplevede under bullløbene i 2021 og 2017. Thorn understregede, at den seneste korrektion på Bitcoin ikke er unormal og yderligere korrektioner kan forventes, da krypto-tokenet når nye Allzeithochs på vej mod toppen af dette markedscyklus.

En anden kryptoanalytiker, Guy Turner, bemærkede, at profitoptagelser sandsynligvis var årsagen til tilbagegangen, og at yderligere profitoptagelser kan forventes. Han understregede dog, at sådanne korrektioner er sunde for et bæredygtigt marked og giver investorer mulighed for at akkumulere flere Bitcoins.

Prognoser for den aktuelle bullmarked

Den nuværende bull-marked forventes at vare indtil oktober 2025 ifølge kryptoanalytiker Ali Martinez. På tidspunktet for skrivningen af denne artikel handles Bitcoin til cirka 65.900 US dollars, hvilket svarer til et fald på over 2 % inden for de seneste 24 timer.

Det skal bemærkes, at artiklen kun er til uddannelsesmæssige formål og ikke afspejler NewsBTC’s holdning til investeringsrådgivning. Det anbefales at foretage dine egne undersøgelser, før du træffer investeringsbeslutninger. Investering indebærer altid risici, og brugen af de oplysninger, der leveres på denne hjemmeside, er på eget ansvar.

Top  Michael Saylors 21 Regler for Bitcoin: Er det perfekte pengesystem?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button