BitcoinKrypto News

Bitcoin ETF-Emittenter anhæver over 95.000 BTC til en værdi af 4 milliarder dollars – Hvad betyder det for kryptomarkedet?

I en vigtig udvikling inden for verden af kryptovalutaer har ni udbydere af børshandlede Bitcoin-fonde akkumuleret Bitcoin-aktiver (BTC) og holdt tilsammen over 95.000 BTC til en værdi af omkring 4 milliarder dollars.

Dette skridt kommer mindre end to uger efter lanceringen af disse ETF’er og tyder på en voksende interesse i kryptovalutainvesteringer. Bloomberg-analytiker Eric Balchunas har observeret denne trend nøje og givet indblik i disse ETF-udsteders aktiviteter inden for formueforvaltning.

iShares og Fidelity fører an

Blandt de ni Bitcoin ETF-udstedere topper iShares med en beholdning på 33.706 BTC til en værdi af mere end 1,4 milliarder dollars. Tæt efterfulgt af Fidelity med 30.384 BTC til en samlet værdi af 1,262 milliarder dollars. Disse to ETF’er har vist sig at være frontløbere i akkumuleringen af betydelige Bitcoin-aktiver, hvilket afspejler deres engagement i at bringe markedet for kryptovalutaer tættere på investorerne.

Bitwise og ARK/21Shares ligger på henholdsvis tredje og fjerdepladsen med Bitcoin-beholdninger. Bitwise administrerer 10.235 BTC til en værdi af 425,4 millioner dollars, mens ARK/21Shares med 9.134,2 BTC svarende til 379,6 millioner dollars, tæt følger efter. Disse ETF-udstedere har vist deres evne til at trække betydelige investeringer til Bitcoin ETF-sektoren, hvilket tydeliggør investornes efterspørgsel efter engagement i kryptovalutaer.

Invesco, VanEck, Valkyrie, Franklin Templeton og WisdomTree er med i spillet

Invesco indtager femtepladsen blandt Bitcoin ETF-udstederne og holder 6.192,8 BTC til en værdi af 257,4 millioner dollars. VanEck følger tæt efter med 2.566,9 BTC til en værdi på cirka 106,7 millioner dollars. Valkyrie ligger på syvendepladsen med en besiddelse på 1.726,5 BTC til en værdi af 71,7 millioner dollars. Franklin Templeton indtager ottendepladsen og har akkumuleret 1.169,5 BTC, svarende til en samlet værdi af 48,6 millioner dollars. WisdomTree afrunder listen med en beholdning på 182,1 BTC til en værdi af 7,6 millioner dollars.

Top  Bitcoin Bullen feiern Siegesrunde: Bitcoin übertrifft alle Erwartungen und wird zum Krypto-Monarchen

Overgår Grayscale

En bemærkelsesværdig detalje ved denne udvikling er, at købsaktiviteterne hos disse ni Bitcoin ETF-udstedere overstiger salgsaktiviteterne for Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). Selvom GBTC oplevede en nettoudstrømning på -590 millioner dollars fredag, nåede den samlede tilstrømning til de ni Bitcoin ETF’er +623 millioner dollars, hvilket markerer den tredjebedste dag for disse ETF’er siden deres lancering. Ishares (IBIT) og Fidelity (FBTC) var de største tilstrømninger på over 200 millioner dollars. Også Invesco (BTCO) og VanEck (HODL) oplevede de bedste gevinster. Som følge heraf er de samlede nettoudflugter til disse ETF’er nu på +1,2 milliarder dollars, mens de samlede forvaltede aktiver (AUM) for de ni ETF’er er steget til 4 milliarder dollars. I modsætning hertil oplevede GBTC en betydelig nettoudstrømning på -2,8 milliarder dollars, hvilket resulterede i en nedsat AUM-andel på 14 %.

FTX og handlende som store GBTC-sælgere

Balchunas bemærkede, at hovedsælgerne af GBTC-aktier er kryptobørsen FTX og handlende, der havde akkumuleret aktier, da fonden blev handlet med betydelig rabat. Denne observation understreger skiftet i investorstemningen mod Bitcoin ETF’er som det foretrukne investeringsinstrument i forhold til traditionelle GBTC-aktier.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button