BitcoinKrypto News

Bitcoin-ETF’er oplever pludselige nettozuflod efter lang periode med kontinuerlige abflod

I den seneste udvikling har den børsnoterede fond Bitcoin Trust (ETF) fra Grayscale for første gang oplevet netto tilstrømning på 63 mio. USD den 3. maj efter en periode med kontinuerlige udstrømninger. Dette markerer et positivt skift efter ca. 17,5 mia. USD i udstrømninger siden introduktionen af 11 Bitcoin-ETF’er den 11. januar.

Franklin Templetons Bitcoin-ETF oplever tilstrømning

Blandt de andre fonde, der er kommet i fokus, har Franklin Templetons Bitcoin-ETF oplevet rekordhøje tilstrømninger på 60,9 mio. USD. Fidelitys Wise Origin Bitcoin Fund førte dagen med imponerende 102,6 mio. USD, efterfulgt tæt af Bitwise Bitcoin Fund med 33,5 mio. USD og Invesco Galaxy Bitcoin ETF med 33,2 mio. USD.

Spekulationer om Bitcoin-prisens påvirkning

I krypto-fællesskabet er der blevet spekuleret meget i, hvordan denne udvikling kan påvirke Bitcoin-prisen. Den pseudonyme krypto-investor DivXmaN påpegede, at GBTC hidtil har været hovedkilden til salgspresset hos alle spot Bitcoin-ETF’er, men antydede en mulig ændring i dynamikken. Han insinuerede, at den faldende salgspress og den stigende efterspørgsel kan skyldes, at ETF’er samlet køber mere BTC, end minearbejdere kan producere.

Reaktioner fra krypto-tradere

Krypto-traderen Jelle forudsagde over for sine tilhængere, at et nyt all-time high for Bitcoin kunne være på vej og pegede på de betydelige tilstrømninger til Grayscales ETF som et bullish tegn. Krypto-traderen Jordan Lindsey fremhævede i sin reaktion på nyheden virkningen på Bitcoin-kursen og påpegede, at den tydeligt reagerede på både udstrømninger og tilstrømninger.

Bitcoin-kursen er faktisk steget med 4,91% i løbet af de seneste 24 timer og lå på 62.840 USD på tidspunktet for denne artikel.

Top  Fængsling på grund af utilfredsstillende arbejdsvilkår: Mandens advokater søger om løsladelse, mens retssagen begynder i oktober

Årsager til udstrømninger hos Grayscale

Flere faktorer har bidraget til de tidligere udstrømninger hos Grayscale siden lanceringen af de 11 spot Bitcoin-ETF’er. En væsentlig årsag er de relativt høje gebyrer for GBTC, der ligger på 1,5%, mens andre ETF’er har gebyrer på under 1%. I øjeblikket tilbyder Franklin Templeton den laveste sats på 0,19%.

Desuden har salget af store mængder GBTC-aktier af de konkursramte kryptofirmaer FTX og Genesis for at kompensere kreditorer været en anden vigtig faktor. Genesis liquidated around 36 million GBTC shares for $2.1 billion on April 6 to acquire 32,041 Bitcoin.

Markedsobservatører har spekuleret i, hvornår “Bitcoin-blødningen” hos GBTC kunne aftage. Mens GBTC-udstrømningerne bremsede op hen imod slutningen af januar og februar, troede nogle analytikere, at de kunne nærme sig afslutningen. However, the court allowed the crypto lender Genesis to liquidate around $1.3 billion worth of GBTC shares to compensate investors.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button