BitcoinKrypto News

Bitcoin fortsætter med at falde efter historisk godkendelse af spot-ETF’er – Hvad betyder det for fremtiden?

Eksperter advarer: Bitcoin-prisen forventes at falde yderligere

Ifølge flere eksperter inden for kryptovalutaer forventes prisen på Bitcoin (BTC) at falde yderligere efter den historiske godkendelse af de længe ventede krypto-spot-ETF’er. En af disse eksperter er Arthur Hayes, som er en kendt krypto-handler. Han udtalte, at BTC muligvis vil falde til mellem 30.000 og 36.000 dollars, og at det ikke ville være overraskende, hvis prisen endte med at teste niveauerne mellem de høje 20’ere igen.

Chris Burniske, partner i Risikokapitalfirmaet Placeholder, bekræftede disse spekulationer, idet han pegede på faktorer som “Makroakzeptanz” og ny produktudvikling som afgørende for Bitcoin’s langsigtede kurs. Han advarede også om, at prisen ville konsolidere sig dybere, end de fleste forventer, på grund af de mange variabler, der spiller ind på kryptomarkedet.

Selvom prisen på Bitcoin forventes at falde yderligere på kort sigt, er der stadig optimisme om dens langsigtede udsigter, og eksperter forventer, at den vil stige og til sidst nå nye rekordhøjder.

I løbet af det sidste år har Bitcoin været en af de mest værdifulde aktiver på verdensplan, med en pris, der steg fra under 17.000 dollars pr. mønt til over 42.000 dollars ved udgangen af året. Efter godkendelsen og handlen af ETF’er på Wall Street forventede nogle eksperter, at prisen på Bitcoin ville stige markant, men i stedet oplevede den en betydelig tilbagegang og faldt kortvarigt til 49.000 dollars.

I øjeblikket ligger prisen for Bitcoin på omkring 42.083 dollars, langt under det historiske højdepunkt på 69.044 dollars fra november 2021.

Alt i alt er der både kortsigtede udfordringer og langsigtede muligheder for Bitcoin, hvilket gør det til et spændende og volatilt aktiv for investorer at holde øje med.

Top  Mysteriet bag Bitcoin: Hvem står bag den digitale valuta?

For yderligere nyheder om kryptovalutaer, tilmeld dig vores daglige opdateringer i din indbakke.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button