BitcoinKrypto News

Bitcoin-Interesse weltweit auf Tiefpunkt: Warum die Kryptowährung trotzdem interessant bleibt

Den Fear-and-Greed-Index, som i marts havde en værdi på over 90 i området for “ekstrem grådighed”, ligger nu kun omkring 50 point og har i de seneste uger endda været endnu lavere i området for “neutralitet”.

Ifølge Google Trends er interessen for begrebet “Bitcoin” faldet globalt til en værdi af 17, hvilket vidner om stor ligegyldighed. Dette sker, selvom Bitcoin kun er knap 15% under sit all-time high. Vi undersøger i denne episode af BTC-ECHO Invest Podcast, hvad der ligger bag dette fald i interesse.

Moderator Peter Büscher og markedsekspert Stefan Lübeck analyserer ikke kun Bitcoin, men også præstationen af mange andre coins og tokens samt udvalgte krypto-sektorer.

Udsigt for den anden halvdel af året

For at give et så objektivt billede af fremtiden som muligt, ser vi også på S&P 500, dets statistiske historie samt den forventede pengepolitik og Bitcoins sæsonmæssige mønstre.

Afsluttende bemærkninger

Til sidst får du som altid alle de vigtige begivenheder for denne uge samt de aktuelt relevante kursmål for Bitcoin på både den øvre og nedre side.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Kryptowährung Ripple: Massive XRP-Übertragungen von Binance - Sind Wale im Spiel?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button