BitcoinKrypto News

Bitcoin-Investorer omdirigerer midler til langtidsopbevaring før jul: Hvad betyder det for BTC-prisen?

Bitcoin-Investorer Flytter Aktiver Til Langsigtet Lagring

Den seneste data fra Cryptoquants viser, at Bitcoin-investorer har taget strategiske skridt inden jul ved at flytte deres aktiver til langsigtet lagring. Faktisk viser data fra Exchange Reserves, at BTC-indehavere har flyttet deres aktiver fra børser og handelsplatforme og besluttet sig for at gemme dem på lang sigt.

På fredag ​​den 15. december var den samlede mængde BTC, der blev indsat på børserne, 2.037.828. Men ved redaktionens afslutning søndag var den faldet til kun 2.032.017. Dette tyder på, at investorer har flyttet i alt 5.796 BTC fra børsewallets til langsigtet lagring i løbet af de sidste tre dage. Med den nuværende pris på ca. 41.000 dollars pr. mønt betyder det, at BTC-markedstilbudet alene i weekenden er faldet med 243,4 millioner dollars.

Det faldende udvekslingstilbud er en on-chain-metri, der repræsenterer den samlede mængde af en kryptocurrency, der i øjeblikket er deponeret på forskellige børser og handelsplatforme. Ideelt set betyder et fald i udvekslingsreserverne, at der nu er færre mønter til handel på spotmarkederne. Hvis efterspørgslen efter Bitcoin forbliver stabil, kunne dette fald i markedstilbuddet på 237 millioner dollars være et tegn på, at BTC-prisen er ved at bryde ud af konsolideringsfasen inden jul.

Efter at have genindtaget området på 42.000 dollar kunne det faldende markedstilbud på 240 millioner dollars, der blev registreret i weekenden, føre til, at BTC-prisen igen stiger mod 45.000 dollars inden jul. På ugentligt basis indikerer Bollinger Bands’ tekniske indikatorer også, at BTC-prisen sandsynligvis vil bryde ud af konsolideringsfasen i de kommende dage. BTC handles i øjeblikket under det midterste bånd eller SMA-20 på 42.125 dollars, hvilket antyder, at den aktuelle pris tendens for BTC stadig er langt fra overkøbt området. Hvis bullerne udnytter det kraftige fald i markedstilbuddet i weekenden, kan Bitcoin-prisen bryde ud. Kortsigtet kan bullerne dog støde på betydelig modstand omkring det øverste Bollinger Bands på 42.420 dollars.

Top  NEAR erholer sig og stiger med 65% - Hvad driver opsvinget?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button