BitcoinKrypto News

Bitcoin-Kurs faldet drastisk: Hintergrund på det pludselige fald til 50.827 Euro

Bitcoin falder til 50.827 Euro

Kryptocurrency-markedet oplever en fortsat korrektion, da Bitcoin er faldet til 50.827 Euro, hvilket svarer til en nedgang på omkring 22 procent i løbet af måneden. Ifølge rapporter fra “BTC-Echo” mistænkes det, at Bundeskriminalamt (BKA) kan være involveret i det seneste kursfald. Det siges, at myndigheden har likvideret 1300 beslaglagte Bitcoins til en værdi af 74 millioner dollars (68 millioner euro).

Mulig forbindelse til LKA Sachsen

Tidligere i år beslaglagde LKA Sachsen 50.000 Bitcoins, og det antages, at BKA nu har solgt nogle af disse coins. Denne handling har ført til spekulation om, at de beslaglagte Bitcoins stammer fra de formodede operatører af den ulovlige streamingplatform movie2k.to.

Fremtiden for de 74 millioner dollars

BKA har kun udtalt, at provenuet fra de beslaglagte midler vil tilfalde det respektive statskasse, hvor den kompetente domstol er placeret. Det er endnu ikke klart, hvad der vil ske med de 74 millioner dollars, der er blevet indtjent.

Af [HER]

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  XRP Kursentwicklung: Bullischer Ausbruch oder nur ein kurzes Hoch?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button