BitcoinKrypto News

Bitcoin-Kurs: Week 4 Update – Fed-Zinsentscheid, Bitcoin ETFs und Preiserhöhung bei eTukTuk ($TUK)

Nyheder fra kryptomarkedet

“Som januar, så året” – en ældgammel børsvisdom, der skal antyde, at man i årets første måned ofte kan få et indtryk af, hvordan resten af året kan forløbe. Denne visdom har sin berettigelse, da den i fortiden ofte har vist sig at være sand. For kryptomarkedet har januar måned været en bølge med op- og nedture, men måneden er endnu ikke forbi. Den kommende uge bringer vigtige impulser, der potentielt kan påvirke Bitcoin-kursen og dermed det resterende digitale valutamarked markant. Investorer bør derfor holde øje med visse begivenheder for at undgå at blive overrasket af pludselige kursændringer.

Fed-Zinsentscheid

Næsten ingen begivenhed påvirker markederne så meget som rentebeslutningen fra den amerikanske centralbank, Federal Reserve. Inflationen, der de seneste år er kommet ud af kontrol, skal inddæmmes for enhver pris. Derfor er renten blevet markant hævet for at bremse økonomien, begrænse forbruget og til sidst bringe priserne ned for at nærme sig det fastsatte mål på 2% inflation. Selvom det allerede er kendt, at Fed sandsynligvis vil sænke renten flere gange i år, hvilket også positivt kan påvirke Bitcoin-kursen, kan Jerome Powells udtalelser alligevel flytte markedet uafhængigt af rentesituationen. Hvis der tegnes et dystert billede for fremtiden, der gør investorenes håb til skamme, kan det f.eks. resultere i et prisfald for Bitcoin, uanset rentenedsættelser. Derfor undgår mange investorer dage før rentebeslutningen for at undgå unødig risiko.

Bitcoin ETFs

De seneste dages udvikling i Bitcoin-kursen har vist en bedring, og for første gang siden introduktionen af ETF’er er der tydelige stigninger i priserne. Interessen for at handle med de børsnoterede fonde kan derfor også stige. Derudover ventes salgspresset fra Grayscale at reducere, da den formueforvalter dagligt har solgt mere end 10.000 Bitcoin på vegne af sine kunder. Da Bitcoin-kursen i weekenden steg til over 42.000 dollars og det i øjeblikket heller ikke ser ud til at underskride dette mærke inden i morgen, kan der opstå en hurtig kædereaktion i morgen, når markedet åbner, hvilket kan få prisen til at stige yderligere.

Top  Binance kunne stå over for nye svindelanmeldelser i USA, ifølge kryptoanalytiker Walter Bloomberg. Beamte des US-Justizministeriums overvejer at sagsøge Binance for bedrageri, og anklagerne kan udløse et børssalg.

Preiserhöhung bei eTukTuk ($TUK)

Mens de fleste coins i de kommende dage sandsynligvis vil være mere volatile end normalt på grund af rentebeslutningen, er $TUK-tokenet i øjeblikket stadig tilgængeligt i ICO’en (Initial Coin Offering), hvor prisen stadig er fastsat af udviklerne, indtil mønten handles på kryptobørserne. Med eTukTuk ($TUK) kommer et kryptoprojekt på markedet, der sigter mod at fremme klimabeskyttelse og reducere CO2-udledningen, hvor det er mest presserende. Til finansiering af projektet tilbydes $TUK-tokenet i øjeblikket til salg i forsalg, hvor der næste uge vil være en prisstigning, hvilket købere, der kommer ind før dette, kan drage fordel af i form af en boggevinst.

Meme Kombat bald ausverkauft?

Også med Meme Kombat ($MK) kommer en mønt på markedet, hvor investorer stadig har mulighed for at være med fra starten i ICO’et. ICO-tokenpræsalget er begrænset til 10 millioner dollars, hvoraf der allerede er nået over 7,5 millioner dollars. Da et tokensalg typisk kan tage fart mod slutningen, kan det tænkes, at $MK-præsalget allerede afsluttes i næste uge. Gennem Meme Kombat oprettes en kamparena, hvor karaktererne fra de mest populære meme coins kæmper mod hinanden, hvor kunstig intelligens sikrer spændende kampe, og fællesskabet kan støtte deres favoritter. Et koncept, som nogle er overbeviste om, kan gå viralt.

Hinweis: Investieren ist spekulativ. Bei der Anlage ist Ihr Kapital in Gefahr. Diese Website ist nicht für die Verwendung in Rechtsordnungen vorgesehen, in denen der beschriebene Handel oder die beschriebenen Investitionen verboten sind, und sollte nur von Personen und auf gesetzlich zulässige Weise verwendet werden. Ihre Investition ist in Ihrem Land oder Wohnsitzstaat möglicherweise nicht für den Anlegerschutz geeignet. Führen Sie daher Ihre eigene Due Diligence durch. Diese Website steht Ihnen kostenlos zur Verfügung, wir erhalten jedoch möglicherweise Provisionen von den Unternehmen, die wir auf dieser Website anbieten.

Top  AVAX-pris falder med 7%, men forbliver stærk: Er det for sent at købe Avalanche?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button