BitcoinKrypto News

Bitcoin-kursen falder efter højdespring – Inflationsdata sender kryptovalutaer i krise.

Bitcoin oplever kursfald efter markante prisstigninger

Die Digitalwährung Bitcoin har set sit værdifald ophøre efter dage med betydelige stigninger.

Den amerikanske handelsplatform Bitstamp rapporterede tirsdag eftermiddag et fald i prisen på den største kryptovaluta i markedsværdi til 48.435 dollars. Sammenlignet med mandag repræsenterer dette et tab på omkring 1.500 dollars eller tre procent. Andre digitale værdier som Ether oplevede også nedadgående pres.

Årsager til faldet

Tabene blev udløst af inflationsdata fra USA, som viste sig at være højere end forventet. Disse tal udgør en stor nedtur for forhåbningerne om renteforhøjelser, som er rettet mod den amerikanske centralbank, Federal Reserve (Fed). Markedet forventer markante rentesænkninger fra denne i løbet af året. Dette kræver imidlertid en markant tilbagegang i inflationen. En moderat nedgang i inflationen modarbejder løsninger i pengepolitikken. Høje renter er gift for risikable investeringer som Bitcoin, da kryptovalutaer ikke giver regelmæssige indtægter som renter.

Bitcoin steg til nye højder

Endnu mandag nåede Bitcoin-kursen for første gang siden slutningen af 2021 over 50.000 dollars. Den ældste og mest kendte digitale valuta har nydt godt af stigende interesse fra investorer i de seneste dage. Ifølge eksperter begynder introduktionen af specialiserede Bitcoin-fonde at gøre sig bemærket, som allerede blev godkendt af den amerikanske børsmyndighed SEC i januar. Disse ETF’er (børshandlede fonde) gør det muligt for investorer at investere i Bitcoin uden direkte at skulle erhverve digitalvalutaen selv.

Konklusion

Bitcoin har oplevet en bølge af prisstigninger, men inflationsdata fra USA har medført et midlertidigt fald. Det fortsatte marked for digitale valutaer vil fortsat blive påvirket af økonomiske og politiske nyheder fra hele verden.

Top  Bitcoin-Kursen falder lidt, mens andre kryptovalutaer forbliver stabile eller også falder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button