Krypto News

Bitcoin kursen ser en let stigning i de seneste dage (Overskrift til redaktionel artikel)

Bitcoin Kurs stagnerer på trods af let stigning

Bitcoin Kurs oplevede i de sidste par dage en let stigning, men har siden stagneret. Prisen steg fra under $25.000 til over $27.000, men faldt derefter lidt og har siden ligget omkring $26.500. Den nuværende situation i markedet får mange til at spekulere på, hvornår kursen vil stige betydeligt og hvornår bullrun vil begynde inden årets udgang.

Den seneste udvikling i Bitcoin Kurs

Det var forventet, at Bitcoin Kurs ville stige over $30.000, men indtil videre har den valuta ikke formået at nå dette niveau. I foråret fik kursen midlertidigt en stigning over $31.000, primært på grund af en mindre bankkrise, der fik prisen til at stige. Derudover blev det også kendt, at store formueforvaltere som Blackrock ønsker at lancere en Bitcoin ETF.

Problemet er imidlertid, at tredje kvartal normalt ikke er særlig bullish, hvilket også har vist sig at være tilfældet i 2023. Derudover kan der være en betydelig salgspress fra minearbejdere, der forsøger at sælge deres Bitcoins for at forberede sig på det kommende halvering. Efter halveringen vil minedrift igen blive mere konkurrencedygtig. Købspresset er stadig ikke tilstrækkeligt, da mange investorer stadig har tvivl omkring godkendelsen af Bitcoin ETF’er. Blackrock har dog en godkendelsesrate på over 99% fra tidligere.

Forventet tidspunkt for at nå $30.000

De fleste analytikere forventer, at Bitcoin Kurs vil stige betydeligt inden halveringen og inden årets udgang. Priser på $40.000 eller endda $50.000 er inden for rækkevidde. For at nå dette niveau skal Bitcoin Kurs snart overstige $30.000 igen. Begyndelsen af oktober anses for at være et realistisk tidspunkt, hvor kursen kan overstige $30.000 igen.

Top  eToro introducerer ændringer i deres kryptotjenester til tyske brugere

Anbefalede indlæg

Relaterede emner, der kan interessere dig:

  • Bitcoin Kurs styrter igen – Hvem manipulerer prisen?
  • Bitcoin Kurs stiger markant igen – Er det begyndelsen på et bullrun?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button