BitcoinKrypto News

Bitcoin-kursen stiger igen efter turbulent uge: Bitcoin er på vej mod solid genopretning

Bitcoin’s solide opsving giver håb om stigende priser

Bitcoin (BTC) har oplevet sin stærkeste tilbagegang siden sammenbruddet af krypto-børsen FTX i november 2022 tidligere på ugen, men markedet er allerede på vej opad igen. De amerikanske markeder viste fremgang torsdag, hvor S&P 500 oplevede den bedste handelsdag siden november 2022, og NASDAQ steg med 3,1 procent.

Ved åbningen af de asiatiske markeder natten til fredag formåede Bitcoin kortvarigt at stige over 62.500 USD, før den faldt tilbage mod 60.000 USD. Prisen på Bitcoin er nu inden for det vigtige sidevendte trendkanal og ligger i skrivende stund på 60.900 USD, hvilket svarer til en stigning på 6,18 procent på 24 timer.

Det seneste prisstigning har ført til store likvideringer af short-positioner, hvor der i løbet af de sidste 12 timer blev lukket short-positioner for 100 millioner USD. Markedsobservatører mener, at stigningerne skyldes den positive stemning på aktiemarkederne og reflekterer tidligere kryptomarkedscyklusser.

Bitcoin-ETF’er har også haft tilstrømning af midler med nettozuflod på 194,6 millioner USD i USA. BlackRocks IBIT-ETF og WisdomTrees BTCW-fond tiltrak de største midler, mens andre inklusive Fidelitys FBTC-fond og Ark Invests ARKB-fond havde også positive tilstrømninger.

Selvom Bitcoin oplevede en brat nedtur tidligere på ugen, ser det ud til at markedet og investorerne bevarer tilliden til kryptovalutaen. Interessen for Bitcoin ser ud til at fortsætte, og nogle Bitcoin-bulls genovervejer deres mål om en pris på 100.000 USD inden årets udgang. Crashet mandag skabte favorable betingelser for at investere i Bitcoin til en lavere pris, selvom prisen siden da er steget markant, så er det stadig værd at overveje indgangen!

Top  Schweizer Staatsinstitute erweitern ihre Dienstleistungen im Kryptobereich

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button