Krypto News

Bitcoin Minetrix auf dem Vormarsch: Kurssteigerung erwartet

Uptober kan leve op til sit navn med stigende Bitcoin-kurs

I den anden halvdel af oktober kan Uptober måske endelig indfri sit ry som en periode med stigende Bitcoin-kurs. Historisk set har september været en nedadgående måned (kaldet “Septembear”), efterfulgt af en opadgående oktober (kaldet “Uptober”). Dog blev dette mønster brudt i år, hvor september faktisk endte med at give gevinster for første gang i flere år. Selvom det er usikkert, om trenden vil fortsætte, peger en AI ved navn ChatGPT på fire grunde til, at kursen potentielt kan fortsætte med at stige.

Den nyligt lancerede Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) drager også fordel af den aktuelle udvikling og har allerede nået en værdi på 1,6 millioner dollars i pre-sale. Du kan sikre dig $BTCMTX ved at deltage i pre-sale før den næste prisstigning.

Efter en langsom start i første halvdel af oktober er der nu begyndt at ske noget. Især i går bredte begejstringen sig omkring Bitcoin ETFs (Exchange Traded Funds) igen. Efter at BlackRock, verdens største formueforvalter, havde indgivet en ansøgning om en Bitcoin spot-ETF, ventede markedets deltagere spændt på, om den ville blive godkendt af SEC (Securities and Exchange Commission). I går kom der dog en falsk melding fra Cointelegraph på X (tidligere Twitter) om, at ETF’en var blevet godkendt. Cointelegraph har næsten 2 millioner følgere på X og anses af mange som en troværdig kilde. Der er siden kommet en undskyldning og en udtalelse fra Cointelegraph på deres officielle X-konto.

Top  Coinbase oplever stor succes med højere aktivitet, indtjening og aktiekurs i første kvartal 2024

Selvom undskyldningen ikke hjælper dem, hvis deres shortpositioner blev likvideret på grund af tweet’et, efterlader det stadig en ubehagelig smag af markedsmisbrug. Ikke desto mindre viser denne hændelse, hvor tæt Bitcoin-kursen er på at bryde 30.000 dollars-niveauet eller endda nå et nyt års højdepunkt på grund af et enkelt tweet. Det fungerer selvfølgelig også den anden vej, hvor en dårlig nyhed hurtigt kan skubbe prisen nedad. ChatGPT har dog identificeret nogle grunde til at tro på en fortsat stigning efter at have analyseret det aktuelle diagram.

Grunde til stigende Bitcoin-kurs ifølge ChatGPT

ChatGPT bruger en teknisk analyse baseret på RSI (Relative Styrke Indeks) og MACD (Moving Average Convergence Divergence) til at vurdere kurspotentialet for Bitcoin. Ifølge AI’en er der fire grunde til at forvente en fortsat stigning:

  1. RSI bevæger sig mod det overkøbte område, men har stadig plads til yderligere stigning.
  2. MACD-linjerne har krydset hinanden, hvor signallinjen er blevet overskredet, hvilket er et positivt tegn ifølge ChatGPT.
  3. De seneste dages lysstager har vist en opadgående tendens, og handelsvolumen er fortsat stigende.
  4. AI’en forbliver bullish i sin vurdering af Bitcoin-kursen, idet den tager højde for de tekniske indikatorer.

Selvom teknisk analyse kan være påvirket af nyhedsflow, ser både markedstendenser og tekniske indikatorer i øjeblikket ud til at pege i retning af yderligere stigninger. Dette kan også have en positiv indvirkning på Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) i nærmeste fremtid.

Bitcoin Minetrix og forventningerne til en stignende Bitcoin-kurs

Med det forestående halveringsevent og muligheden for Bitcoin spot-ETF’er, der snart kan blive en realitet, håber mange på den næste store prisstigning på Bitcoin. Dette er især vigtigt for Bitcoin miners, da belønningerne vil blive halveret næste år. Efter hvert 210.000 blokke (hvert 4. år) reduceres belønningerne, som minerne modtager, halvt, og den årlige udstedelsesrate vil også blive reduceret. Tidligere er dette begivenhed altid blevet efterfulgt af en prishop på Bitcoin.

Top  Solanas Memecoins: Bonk skyrocket og hvad der er næste

Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) gør det igen muligt for almindelige investorer at deltage i processen med at mine Bitcoins. Mens man tidligere kunne mine fra sin hjemmecomputer, er branchen nu blevet en milliardindustri, der bliver mere og mere centraliseret. Bitcoin Minetrix ønsker at ændre dette ved at gøre Cloud Mining tilgængeligt for små investorer.

Investorer, der holder $BTCMTX-tokens og vælger at stække dem, vil i den første fase få en afkast i form af yderligere tokens, hvilket er lignende det, man ser for andre Proof of Stake-mønter. Efter pre-sale-perioden og udbetalingen af stakings-afkast vil projektet overgå til det innovative Stake to Mine-koncept. Derved vil de, der fortsætter med at stække deres $BTCMTX-tokens, modtage et beløb, der kan bruges til minedrift af Bitcoin.

Cloud Mining er ikke noget nyt, men der er mange tvivlsomme aktører i denne branche, der ikke udbetaler de mined Bitcoin til investorerne. Holdet bag Bitcoin Minetrix ($BTCMTX) forhandler direkte med cloud service-udbydere, og investorer behøver ikke overføre penge til tredjeparter for at modtage kreditter til Cloud Mining.

Da $BTCMTX er en ERC-20 token baseret på Ethereum blockchain, regulerer smart contracts automatisk distributionen af ​​Mining Credits. Mængden af ​​kreditter, som man modtager, afhænger af størrelsen af ​​deltagelsen i Staking Pool. Jo flere tokens, der stækkes, jo flere kreditter vil man modtage til Cloud Mining.

Der er allerede blevet indbetalt mere end 115 millioner tokens i Staking Pool. Købere af $BTCMTX, der betaler med ETH under pre-sale, kan allerede begynde at stække deres tokens og kan nu nyde en afkast på 362%, afhængigt af størrelsen af Staking Pool’en.

Top  Bitcoin Kurs stiger, mens andre kryptovalutaer også oplever vækst - få det fulde overblik her!

På grund af den høje afkast ved staking og den efterfølgende mulighed for Cloud Mining Credits, kan den omsættelige mængde tokens på børserne efter lanceringen være begrænset, hvilket kan medføre en eksplosion i kursen. Prisen på $BTCMTX er allerede steget flere gange i pre-sale, hvilket betyder, at tidlige købere kan opnå betydelig kapitalgevinst.

Om forfatteren

Manuel Lippitz har været iværksætter og administrerende direkt

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button