BitcoinKrypto News

Bitcoin og Ether stiger – Ekspert: Rekordmulighed ved Trump-sejr

Bitcoin und Ether im Aufwind – Experte: Rekord bei Trump-Sieg möglich

Finansiel optimisme driver stigning i Kryptowährungen

Den seneste stigning i prisen på Kryptowährungen som Bitcoin og Ether skyldes optimisme på finansmarkederne. Både Bitcoin og Ether steg med mere end to procent og handles nu til henholdsvis 64.388 og 2519 US dollars.

Stigende forventninger til Bitcoin i lyset af de kommende valg i USA

Anlægsstrategen Jürgen Molnar fra RoboMarkets mener, at de kommende præsidentvalg i USA også spiller en rolle i Kryptowährungen. En eventuel sejr for Donald Trump kan føre til en ny rekord for Bitcoin, og prisen kan nå op på 74.000 dollars. Han nævner endda muligheden for, at prisen når 100.000 dollars, hvis Trump vinder valget.

Konklusion

Med udsigten til yderligere rentesænkninger i både Eurozonen og USA er Kryptowährungen som Bitcoin og Ether igen blevet attraktive for investorer. Den kommende præsidentvalg i USA giver yderligere kursfantasi, især i tilfælde af en sejr for Donald Trump. Bitcoin og Ether forventes at forblive i fokus på de finansielle markeder i den kommende periode.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Valour und Core Foundation präsentieren das weltweit erste Bitcoin ETP mit hoher Rendite an der Börse Frankfurt

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button