AltcoinsKrypto News

Bitcoin Øjner genudfordring af årlige højder under stigende optimisme om godkendelse af ETF-ansøgninger

Bitcoin iøjnefaldende opsving

Bitcoin er begyndt at stige og nærmer sig årets højdepunkt på $31.800-niveauet. Dette skyldes delvis FOMO (frygt for at gå glip af), da optimismen om kommende godkendelser af spot Bitcoin ETF-ansøgninger begynder at brede sig. Samtidig hjælper makroøkonomiske faktorer med at støtte den seneste opadgående bevægelse, da den amerikanske dollar og renten på lange amerikanske statsobligationer er faldet som reaktion på negative kommentarer om USA’s økonomi fra den velansete hedgefondforvalter Bill Ackman.

Ackman påpeger, at den amerikanske økonomi er ved at bremse hurtigere end de seneste positive data antyder. Han har også lukket en kort position på amerikanske statsobligationer, hvilket har medført et fald i renteniveauet. Lavere renter er gavnlige for prisen på Bitcoin, da det er en ikke-rentebærende aktiv.

Geopolitiske bekymringer og efterspørgsel efter sikre havnebidrag bidrager sandsynligvis også til Bitcoins stærke præstation på det seneste. Dette ses også i guldprisens stigning i de seneste uger.

Bitcoin’s fremgang trækker også resten af markedet op, herunder Ether (ETH), XRP (XRP), Solana (SOL) og Cardano (ADA), som alle har oplevet stigninger mellem 2-3% inden for de sidste 24 timer.

Opmærksomhed på shitcoin-markedet

Mens Bitcoins præstation er imponerende, fortsætter investorer med at søge efter hurtige eksponentielle gevinster inden for de meget illikvide og volatile shitcoin/meme coin-markeder.

Her er nogle af de mest succesrige lavmarkedsmønter ifølge DEXTools.

LONG ($LONG): En ny shitcoin ved navn LONG er steget med 370% inden for de sidste 24 timer ifølge DEXTools. Mønten har allerede tiltrukket over 19.000 investorer og har en markedskapitalisering på omkring $1 million. Investerere bør dog være forsigtige, da mønten har visse sikkerhedsrisici baseret på DEXTools’ sikkerhedskontrol.

Top  Bitcoin og andre kryptovalutaer stiger om eftermiddagen: Se udviklingen her

Oggy Inu ($OGGY): En anden ny shitcoin ved navn Oggy Inu oplevede en stigning på omkring 1.000% inden for de sidste 24 timer ifølge DEXTools. Mønten har en markedskapitalisering på omkring $4 millioner og har allerede tiltrukket mere end 1.500 investorer. Investerere bør være forsigtige, da mønten har visse problematiske funktioner baseret på DEXTools’ sikkerhedskontrol.

Real World ($RW): Gaming-tokenet Real World er steget med over 300% inden for de sidste 24 timer ifølge DEXTools. Mønten har en markedskapitalisering på mere end $2.5 millioner og har tiltrukket mere end 800 investorer. Bidragsyderen af DEXTools’ sikkerhedskontrol identificerede kun to bekymrende aspekter ved møntens kontrakt.

Alternativer til at overveje

Shitcoins er meget risikable, da de ikke har nogen reel værditilbud. For investorer, der søger bedre sandsynlighed for kortsigtede gevinster, kan det være en mulighed at deltage i krypto-presales. Dette indebærer at købe tokens af nye kryptoprojekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling. Presale-tokens sælges normalt til en lav pris, og der er en lang historie med, at tidlige investorer opnår eksponentielle gevinster. Hvis investoren kan identificere sådanne projekter med et fantastisk team og en god vision, er risiko-belønningsforholdet meget attraktivt.

Cryptonews har udarbejdet en liste over de 15 bedste krypto-presales i 2023, som investorer kan overveje. Det skal dog nævnes, at krypto er en højrisiko aktivklasse, og artiklen giver kun information og udgør ikke investeringsrådgivning. Der er risiko for, at man kan miste hele sin investering.

Kilder:
https://cimg.co/news/126767/334728/dext-media-library-origin.jpg

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button