Krypto News

Bitcoin-Optioner til en værdi af 500 millioner dollars udløber

Bitcoin: Options på værdi af 500 millioner dollars udløber

Am 4. august 2023 udløb flere optioner til en værdi af over en halv milliard dollars. Derudover var handelsvolumen og volatilitet for kryptocurrencyen på et rekordlavt niveau. Kurset ligger i øjeblikket på en ny seks-ugers lav.

Omkring 18.000 Bitcoin-optionskontrakter udløb den 4. august 2023. Den samlede værdi af disse optioner var cirka 530 millioner dollars. Denne værdi er betydeligt lavere end fredagens værdi.

Max Pain-punktet for de udløbende kontrakter til en halv milliard dollars er $29.500. Max Pain henviser dels til prisniveauet med flest åbne kontrakter. Desuden er det niveauet, hvor de fleste tab opstår, når kontrakterne udløber.

Derudover har den transaktion af BTC-optionkontrakter, der udløber i dag, en put/call ratio på 0,38. Det betyder, at der sælges mange flere call- eller long-kontrakter (væddemål på stigende priser) end puts eller short-kontrakter (væddemål på faldende priser).

“Den lave volatilitet har varet i seks uger, hvor den implicitte volatilitet inden for hovedløbetiden har været i en næsten ensidig nedadgående trend siden marts, hvilket har holdt udløbspriserne tæt på Max Pain-punktet i en længere periode,” siger rapporten.

Den ugentlige implicitte volatilitet (IV) for optionerne er stadig kun 25%. Dette er et tegn på, at krypto-bjørnemarkedet ikke er slut endnu, som Greeks Live forklarede.

ETH og BTC-optioner udløber: Priser forbliver stabile indtil videre

Der var også 217.000 Ethereum-optionskontrakter, der udløb den 3. august og havde en nominel værdi af 400 millioner dollars. Put/call-forholdet for ETH-kontrakterne er 0,69, og Max Pain-punktet er $1.850.

Den lave volatilitet påvirker også virksomheder som Coinbase, der for nylig har rapporteret om et fald i handelsvolumen. Alesia Haas, Chief Financial Officer hos Coinbase, siger:

Top  Elon Musk spottet über NFTs und spielt der Bitcoin-Community in die Karten

“Dette er den laveste volatilitet, vi har set i mange år.”

Der var også 217.000 Ethereum-optionskontrakter, der udløb den 3. august og havde en nominel værdi af 400 millioner dollars. Put/call-forholdet for ETH-kontrakterne er 0,69, og Max Pain-punktet er $1.850.

Den lave volatilitet påvirker også virksomheder som Coinbase, der for nylig har rapporteret om et fald i handelsvolumen. “Dette er den laveste volatilitet, vi har set i mange år,” bemærkede Alesia Haas, Chief Financial Officer hos Coinbase.

Bitcoin-markedet har bevæget sig meget lidt denne uge. Priserne for aktivet var nøjagtig det samme som den foregående fredag, da optionerne udløb. På tidspunktet for skrivning af artiklen bevæger Bitcoin-prisen sig omkring $29.000-mærket og har næsten ingen udsving i løbet af de sidste 24 timer.

Bitcoin-kursen ligger i øjeblikket på en seks-ugers lav efter at have været faldende siden den 22. juni. Stigningen i prisen siden begyndelsen af året er stadig 76%, men bjørnemarkedet er måske ikke ovre endnu.

Følg os for mere information om krypto på Twitter eller deltag i vores gruppe på Telegram.

Ansvarsfraskrivelse:
I overensstemmelse med Trust Projects retningslinjer forpligter BeInCrypto sig til at levere upartisk, gennemsigtig rapportering. Denne artikel sigter mod at levere præcise og aktuelle oplysninger. Læserne opfordres dog til at kontrollere faktum uafhængigt og konsultere en specialist, før de træffer beslutninger baseret på denne indhold.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button