BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin-Preis auf dem Vormarsch: Warum die Kryptowährung weiter steigt

Bitcoin står i øjeblikket igen i centrum for finansverdenen. CEO for CryptoQuant, Ki Young Ju, delte for nylig sin optimistiske prognose for Bitcoin på social media-platformen X. Han ser tydelige paralleller til prisudviklingen i 2020 og forventer en lignende rally denne gang. I øjeblikket oplever vi en markant stigning i Bitcoin-priserne, som kan fortsætte.

Ki Young Ju forklarer i sit opslag, at Bitcoin i 2020 blev handlet konstant til 10.000 dollars i OTC-handler over en periode på seks måneder, ledsaget af aktiv On-Chain-aktivitet. Selv nu, trods lavere prisvolatilitet, er der stadig høj On-Chain-aktivitet. Der tilføjes dagligt 1 milliard dollars til nye Whale-wallets, muligvis til opbevaring, hvilket afspejler adfærden fra 2020.

Derudover bemærker han, at mængden af overført Bitcoin har nået et års højdepunkt, og disse transaktioner stammer ikke fra kryptobørser. Pengestrømsforholdet for alle børser har nået et års lavpunkt, hvilket følger 2020’s vej og kan indikere kommende prisstigninger.

Hvorfor stiger BTC-prisen konstant?

Ifølge CoinMarketCap-data var Bitcoin i den foregående måned i næsten alle handelssessioner i plus. En uventet politisk forskydning i Washington har udløst en krypto-kamp mellem den republikanske præsidentkandidat Donald Trump og præsident Joe Biden, hvilket har fået prisen på Bitcoin til at stige tilbage til sit tidligere all-time high.

Forbes påpeger, at godkendelsen af en række Spot-Bitcoin-ETF’er i januar har øget Bitcoin-prisen med over 60 % i år. Også den seneste godkendelse af Spot-Ethereum-ETF’er af den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) har overrasket investorerne. Sådanne regulatoriske skridt giver digitale aktiver troværdighed og styrker tilliden til kryptokurver fra markedets deltagere.

US finansminister Janet Yellen understreger, at kryptomarkederne har brug for en officiel regulativ bemyndigelse. Regeringer verden over drøfter aktivt passende love. En klarregulatorisk ramme kunne tiltrække institutionelle investorer og skabe mere klarhed.

Top  Kapitalflugt fra decentraliserede finansieringssektoren: Et kig på DeFi i dagens krypto-landskab

Effekterne af Bitcoin-halveringerne i 2024 vil stadig kunne mærkes langt ind i 2025. Hvis alle de makroøkonomiske faktorer udvikler sig gunstigt, kan Bitcoin nå 100.000 dollar-mærket. Især udviklingen i rentemiljøet skal følges nøje. Hvis renterne, der steg markant i 2023, falder inden 2025 eller endda slutningen af 2024, kan dette yderligere støtte Bitcoins opadgående trend.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button