BitcoinKrypto News

Bitcoin-Preis könnte sich in wenigen Wochen verdoppeln, sagt Analyst

Bitcoin (BTC) i stærkt opadgående trend

Bitcoin (BTC) befinder sig i en langvarig opadgående trend, som, hvis den fortsætter, kunne resultere i en fordobling af prisen på mønten alene i de kommende uger, ifølge en analytiker.

Grundlæggeren af Pomp Investments, Anthony Pompliano, mener, at den digitale valuta snart kunne nå $138.000, efter at have brudt sit tidligere all-time high på $69.000. Aktivet brød kortvarigt rekorden på $69.210 tirsdag og handles nu tæt under på $67.423.

Bitcoin klar til en fordobling af prisen

I et interview med CNBC torsdag sagde Pompliano:
“Når vi ser tilbage på tidligere all-time highs… tre ud af fire gange har Bitcoin fordoblet sig på atten dage eller mindre. Når man bryder en all-time high, opdages prisen – hvad er denne ting værd?”

I december 2020 brød Bitcoin sit tidligere all-time high på $19.600, der først blev nået i december 2017. I januar 2021 var aktivet allerede steget til over $34.000.

Et lignende mønster blev observeret i starten af 2017. Efter at aktivet i april havde brudt sit peak fra 2013 på $1200, steg det til $2500 i juni.

Men denne gang er der en stor forskel: Det nye all-time high for Bitcoin blev nået før årets Bitcoin-halvering, mens de fleste nye peak først nås adskillige måneder senere. Derfor er denne begivenheds indflydelse på markedets dynamik for Bitcoin endnu ikke indregnet.

Det langsigtede potentiale for Bitcoin

En stor del af Bitcoin’s vækst siden årets start skyldes de nye Bitcoin-spot-ETF’er i USA, som siden deres lancering den 11. januar har registreret nettoindskud på over $8 milliarder. De fleste forventer, at deres succes vil fortsætte. CEO for Bitwise, Matt Hougan, hævder, at virksomheder og finansielle institutioner ikke engang er begyndt at købe dem endnu.

Top  Bitcoin runder 40.000 dollars igen: Kryptovalutaens rally fortsætter

Pompliano forventer, at tre “nye hovedkøbere” snart vil investere i Bitcoin-ETF’er – to af dem er offentlige pensionsfonde og statsfonde. Han forventer, at aktivets markedsværdi på et tidspunkt vil overgå guld.

“Det Bitcoin er blevet, er en indeks for global likviditet,” forklarede han. “Hvis du tror, at dollaren vil fortsætte med at falde i værdi de næste ti år, vinder Bitcoin.”

Værdien af Bitcoin-depoter i US-ETF’er er for nylig steget til over $50 milliarder – mere end halvdelen af værdien af Gold-ETF’er i USA. CEO for MicroStrategy, Michael Saylor, sagde denne uge i et interview, at ETF’erne snart vil overgå Gold-ETF’er i AUM.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button