BitcoinEthereumKrypto News

Bitcoin-Preis schwankt, ETFs stabil und Großinvestoren akkumulieren: Aktuelle Entwicklungen auf dem Kryptomarkt

Bitcoin opnår stærk prisudsving

I løbet af de seneste 24 timer har prisen på Bitcoin oplevet en markant svingning. Startende om morgenen torsdag ved omkring 64.200 dollar, faldt prisen til 62.500 dollar om aftenen. Efter dette fald formåede Bitcoin imidlertid at komme sig og steg til næsten 65.000 dollar. Fredag morgen handles prisen aktuelt til 64.106 dollar, blot 0,3 % under værdien fra dagen før.

Bitcoin Spot ETFs viser stabilitet

Interessant er udviklingen inden for Bitcoin Spot ETFs. I løbet af de seneste 14 dage blev der kun registreret en udstrømning fra denne investeringsklasse på to dage. På trods af de kraftige svingninger, der ofte blev udløst af ETF’er, viste ETF’er også vækst i de seneste to dage på 0,3 og 51 millioner dollar. Denne stigning de seneste to dage blev båret af den nye Grayscale Mini BTC, som i går den 1. august oplevede en ny tilstrømning på 191 millioner dollar. Især i de tidlige dage var GBTC ETF’en fra Grayscale årsagen til det største salgspress, ligesom man nu også kan se det med Ethereum ETF’en.

Ethereum ETFs viser positiv udvikling

Trods en udstrømning på 78 millioner dollar fra Grayscale ETHE-fonden lykkedes det Ethereum ETF’er at generere en positiv tilstrømning på 26,8 millioner dollar i går. Dette blev primært drevet af investeringer i BlackRock ETHA-fonden, som kunne registrere en tilstrømning på 89,7 millioner dollar. Dette viser endnu engang, hvor vigtig rollen som institutionel investor BlackRock spiller inden for kryptoområdet.

Top  Hvornår bliver en kryptocurrency til et værdipapir, og hvornår bliver det til en vare? Charles Hoskinson stiller spørgsmålet.

Større investorer fortsætter med at akkumulere

Yderligere opkøb fra store investorer kan betragtes som et bullish signal for Bitcoin-markedet. Eksempelvis har MicroStrategy, ledet af Michael Saylor, i juli erhvervet yderligere 169 bitcoins til en værdi af 11,4 millioner dollar. Dermed er MicroStrategy den største virksomhedsejede Bitcoin-holder i verden med en værdi på over 14,5 milliarder dollar i Bitcoin. Saylor understreger, at disse investeringer i Bitcoin er en stor succes for virksomheden. Siden børsnoteringen i august 2020 er MicroStrategys aktie steget med 1.206 %, hvilket sandsynligvis overstiger størstedelen af markedet.

Vigtigheden af korrekte investeringsbeslutninger

For at optimere sin kapitalvækst er det vigtigt at træffe korrekte investeringsbeslutninger. Derfor er en solid vidensbase af afgørende betydning. Platformen 99Bitcoins fokuserer på at formidle viden inden for Bitcoin, kryptovalutaer og blockchain. Med over 700.000 følgere og 79 timers kursusmateriale kan interesserede opbygge en solid basis inden for dette område.

Lancering af Krypto-Token

For at udvide fællesskabet og projektet går platformen nu en ny vej: Ved lanceringen af den første egen kryptovaluta sigter udviklerne mod at opbygge en bredere vidensbase og større fællesskab inden for Bitcoin-området gennem Learn-to-Earn-konceptet. Denne nye krypto-token har flere funktioner i økosystemet, herunder adgang til eksklusivt indhold, investeringsmuligheder og muligheden for at tjene tokens ved at deltage i platformens aktiviteter.

Husk, at investering indebærer spekulation, og din kapital er i fare. Inden du investerer, skal du foretage din egen due diligence.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button