BitcoinKrypto News

Bitcoin-Preis steigt auf 28.000 $ nach ETF-Genehmigung: Aktuelle Statistiken und Analyse

Bitcoin og Ethereum stiger i pris efter ETF-godkendelse

Den 2. oktober 2023 steg prisen på Bitcoin til 28.000 dollar, hvilket var det højeste niveau siden starten af september. Samtidig oplevede Ethereum og andre kryptovalutaer også en stigning, da Ethereum ETF’er blev introduceret på markedet.

Bitcoin-statistikker

  • Dominans af Bitcoin-markedsværdi: 48,2%
  • Bitcoin-markedsværdi: 522,82 milliarder dollars
  • Samlet udbud: 21 millioner
  • Cirkulerende udbud: 19,512 millioner

Tidligere analyse

Sidste uge viste en lovende analyse af BTC-prisen, da prisen både på dag- og 4-timers-graferne lå over de 50- og 200-dages eksponentielle glidende gennemsnit (EMA). Dog befandt aktivet sig stadig i et langvarigt konsolideringsmønster, der har varet i 6 måneder.

BTC bevæger sig over det 50-dages EMA, men under det 200-dages EMA på dag-diagrammet. Dette tyder på en blanding af optimisme og pessimisme blandt handlende, hvor både købere og sælgere er nogenlunde lige stærke.

Siden den 11. september, hvor BTC dannede sit seneste månedlige lavpunkt, har aktivet dannet lavere topper, hvilket tyder på en opadgående trend. Fra lavpunktet den 11. september til højdepunktet den 2. oktober steg BTC med 14,36%.

CPI-data højere end forventet

Forbrugerprisindekset (CPI) for september måned blev offentliggjort den 12. oktober 2023 og lå 0,4% over forventningerne. Den kerne-CPI, som adskiller sig fra CPI, lå også 0,3% over forventningerne.

CPI måler den tidsmæssige ændring i priserne, som forbrugerne betaler for en repræsentativ kurv af varer og tjenesteydelser. En stigning indikerer, at priserne på varer og tjenesteydelser er steget, og de generelle leveomkostninger er steget denne måned.

Siden offentliggørelsen af disse data er BTC faldet med 0,42%.

Konklusion

ETF-godkendelse og positive økonomiske indikatorer som CPI-data har haft en betydelig indflydelse på kryptomarkedet. Bitcoin og Ethereum har begge oplevet stigninger i værdi, og markedet forventes at forblive dynamisk i de kommende måneder. Investorer bør overvåge markedet nøje og træffe velinformerede beslutninger baseret på de seneste nyheder og analyser.

Top  Potentiale for Ripple (XRP) Kursausbruch til 0,70 USD: Markedata og analyser

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button