AltcoinsKrypto News

Bitcoin-Rivale Toncoin verzeichnet 500-prozentigen Anstieg dank Integration mit Telegram

Bitcoin-rival oplever en stigning på 500% med integration i Telegram

Open Network’s Ton-token har oplevet en imponerende stigning på 500% i løbet af de seneste to år og har nået en markedsværdi på næsten 8 milliarder dollars. Holdet bag projektet har fejret integrationen med Telegram som et afgørende gennembrud for hele branchen.

Stærke gevinster trods et nedadgående marked

Selvom markedet generelt har været nedadgående de seneste to år, har Open Network’s Ton-token formået at opnå bemærkelsesværdige resultater. Mens Bitcoin har mistet over 60% af sin værdi efter at have nået et all-time high på 69.000 dollars, har Ton-tokenet oplevet en stigning på hele 500% i samme periode.

Integration med Telegram driver væksten

Omkring 70% af disse gevinster er opnået i løbet af den seneste måned. Stigningen er primært drevet af integrationen af Ton’s selvforvaltede krypto-wallet, kaldet Ton Space, i Telegram. Med over 800 millioner brugere er Telegrams støtte et vigtigt skub for accept af Ton-tokenet. John Hyman, CIO hos Telegram, kommenterede integrationen og sagde:

“Vi tror på, at brugere har ret til at eje deres identiteter og aktiver. Med Ton Space har brugerne nu teknologien til at gøre dette nemt.”

Ligeledes roste Steve Yun, præsident for Ton Foundation, integrationen som et afgørende gennembrud for hele branchen og sagde:

“På Telegram kan kryptoapplikationer endelig finde deres brugere.”

Ton-tokenets nuværende status og starten på projektet

På redaktionens lukketid havde TON oplevet en marginal ændring på mindre end 1% i løbet af de foregående 24 timer og handles nu til 2,17 dollars. Dette placerer den på en 11. plads med en markedsværdi på lidt over 7,5 milliarder dollars.

Top  America elsker krypto: The Chainsmokers afslutter America Loves Crypto Tour med Stand With Crypto Day

Projektet blev oprindeligt udviklet af operatørerne bag beskedtjenesten Telegram i 2018. I 2020 kom projektet dog på radaren hos de amerikanske regulativer, hvilket førte til, at Telegram droppede det, før det blev løftet af uafhængige udviklere og supportere gennem TON Foundation. Telegram Open Network blev omdøbt til “The Open Network”. På trods af projektets vanskelige begyndelse har det vist sig at være modstandsdygtigt og bevist sin styrke.

En øget overførsel af token

På linje med den markante prisstigning på Ton-token er der også en øget overførsel af token på blockchain. Den 16. september blev der overført intet mindre end 1,2 millioner Ton-token til en værdi af cirka 3 millioner dollars.

Selvom Ton-tokenet har oplevet en betydelig stigning i de seneste to år, er det stadig langt fra sin all-time high på 5,29 dollars. Med forventningen om en eksploderende optur i kryptofællesskabet i de kommende måneder er TON-investorerne optimistiske med hensyn til, at den tidligere rekord højst sandsynligt kan blive overgået.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button