BitcoinKrypto News

Bitcoin står over for en afgørende periode: Vil det fortsætte med at stige, eller styrtdykke?

Bitcoin står over for kritisk test af prisniveau

Da prisen på Bitcoin (BTC) har svinget omkring 44.000-dollars-zonen de seneste dage og tendensen har været sidelæns, spekulerer investorerne over, om trenden snart vil ændre sig. Dette sker især med tanke på den truende mulighed for godkendelse af den første børshandlede spot-Bitcoin-fond (ETF).

Stærk støttemur

På nuværende tidspunkt står Bitcoin over for en af de stærkeste støttemure mellem 42.560 og 43.245 dollars. Ifølge en analyse, som er blevet delt, har handlende købt omkring 1,11 millioner BTC til denne pris og har endnu ikke solgt dem, fortæller kryptocurrency-ekspert Ali Martinez i et indlæg den 7. januar.

Udogivet transaktionsudgang og realiseret prisfordeling

Ifølge diagrammet for uudgivet transaktionsudgang (UTXO) og realiseret prisfordeling (URPD) ville det ifølge Martinez indikere, at det dezentraliserede finansieringsflagskibsaktiver ville have svært ved at komme videre, hvis de ikke formår at holde sig over dette stærke støtteniveau, hvilket indikerer “betydelig modstand foran os, der vil forhindre dette.”

På den anden side, hvis det ikke lykkes for Bitcoin at holde sin position over den nævnte mur, kunne det potentielt føre til et fald ned til det næste kritiske interesseområde mellem 26.770 og 30.202 dollars.

Bitcoin-prisanalyse

Ved redaktionsfrist var bitcoin handlet til en pris på 43.971 dollars, hvilket indikerer en let tilbagegang på 0,02 % i løbet af de sidste 24 timer, en stigning på 3,16 % i løbet af de sidste syv dage samt en lille stigning på 0,28 % i månedsdiagrammet ifølge data fra 8. januar.

Alt i alt kan det første krypto-aktiv for øjeblikket være gået i stå, men stærke fundamentale data, kombineret med mulig godkendelse af Spot-ETF og en massiv stigning i store transaktioner, kan give det et skub. Skulle det dog ikke lykkes at holde det nævnte niveau, kan det faktisk falde til det målområde på 26.000 dollars.

Top  DAX taber terræn: Forventes større minus efter svage udenlandske markeder

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button