BitcoinKrypto News

Bitcoin står over for massive tab: Er krypto-rallyen ved at være forbi?

Bitcoin: Brutal tilbagegang sender kursen mod $40k

Bitcoin (BTC) gennemgår i øjeblikket sit mest brutale tilbageslag siden starten af ​​bullmarkedet i 2024. En topanalytiker ser “mega bearish” signaler i BTC-kursen. Også altcoins er i frit fald. Prognosen lyder: Er det slutningen på krypto-rallyet, er opadgående trend forbi?

Bitcoin: Prognosen forudsiger tilbagegang mod $40k

Hvad for en nedtur! Inden for de sidste 24 timer har Bitcoin tabt støtten på 60.000 dollar: Bears drev den førende kryptovaluta ned til 58.500 dollar først, og derefter i en anden etape ned til 57.000 dollar, hvor den digitale aktivitets aktuelt handles. Bitcoin-charts viser “mega bearish” signaler, advarer toptrader Michaël van de Poppe i en ny prognose – og forudsiger yderligere tab. Tilbagegangen under $60k blander kortene i kryptomarkedet – spørgsmålet er ikke længere: Hvor højt kan Bitcoin stige? Nu handler det om: Hvor dybt vil Bitcoin falde?

Mange analytikere deler deres prognoser, herunder “TheFlowHorse”. Den populære pseudonyme kryptostrateg er overbevist om, at markederne undervurderer, hvor dybt Bitcoin risikerer at falde. “Næsten alle, jeg ser på min tidslinje og i chats, tænker i få [procents]punkter, når det handler om bunke.” Investorer er “fuldstændig uvillige til at overveje, at Bitcoin igen når 40-tallet”. Dette er ifølge analytikeren, der har mere end 220.000 følgere, “åbenlyst kortsigtet”.

Bitcoin: Er trendvenden stadig mulig?

En korrektion til 40.000 dollar ville svare til en tilbageslag på næsten -30% – noget der normalt ikke er usædvanligt i bullmarkeder. Men: “Der skal ske meget, før vi ser $40k,” relativiserer den velciterede krypto-chartist “CrediBULL Crypto” i en ny analyse. Man bør træde et skridt tilbage: Bitcoin er steget med mere end 30.000 dollar, og handler stadig i bullish territorium.

Top  Potentielle Coins, die auf dem Kryptomarkt einen Blick wert sein könnten: Bitcoin BSC, Render Token, Wall Street Memes, Chainlink und Launchpad XYZ.

Hans prognose: Bitcoin kan nu trække sig tilbage til det lavere $56.000 niveau, for derefter at initiere en vending. Et fald til $40.000 er dog kun inden for rækkevidde, hvis aktivet falder under $56k og mister området ved $53k. Ifølge hans prognose er dette imidlertid det “mindst sandsynlige scenarie” – så ingen grund til bekymring. Kort sagt: Det er spændende at se, om Bitcoin vil skuffe kryptoinvestorernes forventninger i år – eller om der kan komme en ny rally i fjerde kvartal 2024.

Donald Trump: Bitcoin som reserveaktiv?

Håbene om en ny krypto-bull-run ved årets udgang opflamme af USAs præsidentkandidat Donald Trump. Han har i flere uger positioneret sig pro-Bitcoin og pro-krypto – og ser nu ud til at skrue op for blusset. I et indlæg på ‘Truth Social’ understreger republikaneren den geopoltitiske betydning af kryptovalutaen – og advarer: Foranstaltninger, der hindrer Bitcoin, vil “kun hjælpe Kina og Rusland”.

Den femdobbelte familiefar’s endorsement får eksperterne til at diskutere: Vil USA bruge Bitcoin som strategisk reserve for at styrke sin økonomiske position? Politikere som Vivek Ramaswamy, Robert F. Kennedy Jr. og senator Cynthia Lummis arbejder for at få Bitcoin integreret på regeringsniveau, ifølge Forbes. “Crypto Queen” Lummis foreslår endda, at Federal Reserve skal supplere de 40 milliarder dollar i udenlandske valutaer på deres balance ved at inkludere Bitcoin. Aktivet er “en utrolig værdibevarende enhed, og jeg ser klart fordelene ved, at vores land diversificer sine investeringer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button