Krypto News

Bitcoin stabiliserer sig, men er stadig langt under sin topværdi

Bitcoin stabiliserer sig, men handelsaktiviteten er faldende

Data viser, at prisen på Bitcoin er så stabil som den ikke har været i fem år. Dette skyldes hovedsageligt, at der er meget lav handelsaktivitet omkring kryptovalutaen. Investorerne er flygtet fra Bitcoin efter et katastrofalt år i 2022, og prisen ligger stadig langt under den tidligere rekord på 69.000 dollars.

Bitcoin er mere stabil end aktier og guld

Ifølge en rapport fra Bloomberg, der henviser til data fra markedsundersøgelsesfirmaet K33, viser en indikator for Bitcoin’s 30-dages volatilitet det laveste niveau i fem år. Dette betyder, at Bitcoin er mere stabil end de amerikanske aktier på S&P 500-indekset, den teknologitunge Nasdaq Composite og endda guld. Dog er handelsvolumen for Bitcoin også faldet til det laveste niveau siden november 2020.

Nedgangen i handelsaktivitet afspejler den triste virkelighed for digitale aktiver

Både institutionelle investorer og private investorer har vendt ryggen til kryptovaluta-sektoren i 2022. Stigende rentesatser og kollapset af prominente virksomheder som FTX har ført til et dramatisk fald i Bitcoin-prisen.

Bitcoin’s pris ligger stadig langt under tidligere rekord

Mens andre risikable investeringer som aktier har genvundet deres værdi i år, handles Bitcoin stadig under 30.000 dollars – over 50% lavere end tidligere rekord på næsten 69.000 dollars i november 2021. Selvom Bitcoin havde en kortvarig genopretning, efter at BlackRock, den største formueforvalter i verden, annoncerede planer om at lancere en ETF, som ville spore prisen på Bitcoin, er interessen for Bitcoin igen aftaget i de seneste uger.

Top  Kan Bitcoin nå 100.000 US-Dollar inden årets udgang? - Analyse og prognose

Bitcoin’s nye stabilitet er en sviende påmindelse for optimisterne

Den nye stabile pris på Bitcoin er en hård påmindelse for de politikere, der troede, at Bitcoin en dag ville blive “digitalt guld” og en sikker havn for investorer i tider med usikkerhed. I en vis grad er deres vision om et lavt-volatilt aktiv blevet opfyldt – men kun fordi ingen længere er interesseret i kryptovalutaer.

Kilder:

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button