BitcoinKrypto News

Bitcoin stiger efter bedre meningsmålinger for Donald Trump – kan det fortsætte?

Bitcoin kæmper sig ud af det seneste fald

Bitcoin har formået at komme lidt op på trods af bedre meningsmålinger for den amerikanske præsidentkandidat Donald Trump. På handelsplatformen Bitstamp lå prisen for den ældste og mest kendte kryptocurrency mandag på 55.700 dollars, efter at den i sidste uge faldt til under 54.000 dollars i en kort periode. Bitcoin er på en god vej til at stige for tredje dag i træk efter en weekend med lette gevinster.

Trumps bedre resultater skaber optimisme

Forbedrede resultater for den kryptovenlige republikanske præsidentkandidat Donald Trump i de seneste valgundersøgelser kan give Bitcoin et løft, siger ekspert Sean McNulty fra handelshuset Arbelos Markets. Den demokratiske præsidentkandidat Kamala Harris har endnu ikke udtalt sig nærmere om sin holdning til kryptocurrency.

Udfordringer for Bitcoin

I den seneste tid har det ikke kørt så glat for Bitcoin som i de første måneder af året. Amerikanske børsnoterede Bitcoin-fonde (Bitcoin-ETF’er) har for nylig oplevet deres længste serie af daglige nettoudtræk siden deres notering i begyndelsen af året. Denne udvikling passer ind i en generel tilbagetrækning fra risikable aktiver i en udfordrende tid for de globale markeder.

Advarsel om risici

Selvom en investering i den mest kendte kryptocurrency hidtil har vist sig profitabel for mange investorer på lang sigt, advares der konstant om de store risici, der er forbundet med køb af den digitale aktiver. Det er vigtigt at være opmærksom på de potentielle kraftige kursbevægelser, der altid kan forekomme ved handel med Bitcoin.

Top  Opdater venligst din manager magazin App for at fortsætte med at læse gratis nyheder og analyser

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button