BitcoinKrypto News

Bitcoin stiger til det højeste niveau på 17 måneder som følge af Fed-situationen.

Bitcoin med nyt 17-måneders højdepunkt

Den Bitcoin har fortsat den dynamiske opadgående bevægelse fra de seneste uger og har markeret det højeste niveau i 17 måneder med en værdi på ca. 35.920 dollar. Denne gang var det dog ikke nye udviklinger vedrørende godkendelse af ETF’er i USA, der gav medvind, men snarere onsdagens møde i den amerikanske centralbank, Fed.

På mødet besluttede den amerikanske nationalbank at holde renten uændret for anden gang i træk. Samtidig signalerede Fed-chef Jerome Powell, at perioden med aggressiv rentestigning de seneste måneder muligvis er ovre. Powell gentog dog, at der stadig kan være yderligere rentestigninger i vente for at inddæmme den fortsat høje inflation. Samtidig sagde han imidlertid, at risikoen for at stramme pengepolitikken for meget gradvist bliver lige så stor som risikoen ved ikke at gøre nok.

“Det ser ud til, at Fed er færdig, efter at have holdt rentesatserne på det højeste niveau i 22 år to gange i træk”, skrev Edward Moya, markedsanalytiker hos OANDA, i et nyhedsbrev. “Fed udelukkede ikke en rentestigning i de kommende måneder, men swap-kontrakter viste, at handlere ikke var overbeviste.”

Ifølge data fra CME FedWatch Tools er sandsynligheden for, at renten forbliver uændret efter det sidste møde i år den 13. december, i øjeblikket omkring 80 procent. Flertallet af markedets deltagere forventer rentenedsættelser fra midten af 2024.

Bitcoin med nyt 17-måneders højdepunkt

De moderate udtalelser fra Fed-chef Powell er blevet godt modtaget på markedet. Også kryptomarkedet drager fordel af udsigten til, at toppen af den amerikanske rente kan være nået. Bitcoin steg i den forbindelse til 35.920 dollar, det højeste niveau i næsten halvandet år.

Top  Sam Bankman-Frieds retssag: Hvorfor han risikerer 100 års fængsel

Selvom prisen er faldet en smule siden da, er den stadig næsten tre procent højere på en 24-timers periode og ligger nu omkring 35.380 dollar. Også på resten af kryptomarkedet dominerer de grønne tal torsdag formiddag. Markedsdag for alle coins og tokens er steget med 2,5 procent til 1,31 billioner dollar.

Håbet om en snarlig godkendelse af spot-ETF’er, det forestående halvering i begyndelsen af 2024 og udsigten til afslutningen af renteforhøjelserne i USA mangler det ikke på kurskatalysatorer for Bitcoin i øjeblikket.

Selvom der altid er mulighed for gevinsthjemtagning efter mere end 110 procent prisstigning siden begyndelsen af året, ser DER AKTIONÄR stadig masser af plads til yderligere prisstigninger på mellemlang og lang sigt. Risikovillige investorer positionerer sig for en ny bull marked.

Med materiale fra dpa-AFX.

HINWEISE:

  • Den administrerende direktør og hovedaktionær i Börsenmedien AG, Bernd Förtsch, har indgået direkte og indirekte positioner i de nævnte finansielle instrumenter eller deres tilknyttede derivater, som kan drage fordel af udviklingen af kurserne som følge af publikationen: Bitcoin.

  • Chefredaktøren for denne publikation, Leon Müller, har indgået direkte og indirekte positioner i de nævnte finansielle instrumenter eller deres tilknyttede derivater, som kan drage fordel af udviklingen af kurserne som følge af publikationen: Bitcoin.

  • Forfatteren har direkte positioner i de nævnte finansielle instrumenter eller deres tilknyttede derivater, som kan drage fordel af udviklingen af kurserne som følge af publikationen: Bitcoin.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button