BitcoinKrypto News

Bitcoin styrtdykker: Kursen falder til det laveste niveau i to uger

Bitcoin falder til det laveste niveau i to uger

Bitcoin oplevede en markant nedgang i værdi tidligt tirsdag morgen. På handelsplatformen Bitstamp faldt prisen på den ældste og mest kendte kryptovaluta under 64.000 amerikanske dollars. På et tidspunkt blev Bitcoin handlet til 63.471 dollar – det laveste niveau i næsten to uger og langt væk fra det rekordhøje niveau på næsten 73.800 dollar, som blev nået torsdag.

Kursfald skyldes stort salg fra Bitcoin-fond

Markedet reagerede på prisfaldet med en stor strøm af salg fra en af de nye Bitcoin-fonde i USA. Ifølge data fra nyhedsbureauet Bloomberg havde den 25 milliarder dollar tunge Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) en udbetaling på 643 millioner dollar mandag – det højeste beløb siden fonden blev konverteret til en speciel indeksfond (ETF) i januar.

Flere institutionelle investorer reducerer

Desuden viser Bloomberg-data, at tilstrømningen til ETF-fonde fra formueforvaltere som Fidelity Investments og Blackrock også er aftaget. Siden januar har det været muligt for investorer i USA at købe Bitcoin-ETFs og dermed indirekte investere i kryptovalutaen. Den øgede efterspørgsel har ført til en markant stigning i Bitcoin-prisen, der har øget sin værdi med omkring 50 procent siden begyndelsen af året.

Advarsler om store kursudsving

Eksperter advarer konstant om betydelige kursudsving, da Bitcoins værdi har svinget med mere end 1000 dollar flere gange de seneste dage. Det er vigtigt at huske på, at investering i kryptovalutaer altid indebærer risici og kræver grundig research og overvejelse.

Top  Bitcoin revolutionerer verden af kryptohandel med sin volatilitet og eksponentielle stigning siden 2009

Afsluttende bemærkninger

Bitcoin-markedet er konstant i bevægelse, og investorer bør være opmærksomme på de mange faktorer, der kan påvirke prisen på kryptovalutaer. Det er vigtigt at forstå markedet og være klar over de potentielle risici, der er forbundet med investeringer i digitale aktiver.

Kilde: Frankfurt (dpa-AFX)

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button