BitcoinKrypto News

Bitcoin-Transaktionsgebühren steigen um over 32%: Runes dominerer Blockplatzene

Bitcoin-Transaktionsgebyrerne steg denne uge med over 32 procent og nåede dermed deres højeste niveau siden august.

Denne markante stigning tyder på øgede indtægter for minearbejdere, sandsynligvis som følge af en genopblussen af interessen for handel med Runes i Bitcoin-netværket.

Runes anses for at stå for over 50 % af Bitcoin-blokområdet

Bitcoin-minerne tjente i den foregående uge i alt 5 millioner USD i transaktionsgebyrer ifølge data fra IntoTheBlock. Stigningen i gebyrerne vidner om en stigende netværksaktivitet, selvom BTC-kursen viser faldende volatilitet. I rapporteringsperioden handlede det førende aktiv primært mellem 60.000 USD og 63.000 USD ifølge data fra BeInCrypto.

“Bitcoin-gebyrerne steg med 32 % denne uge, hvilket indikerer en stigende netværksaktivitet, selvom volatiliteten er faldende,” udtalte IntoTheblock.

Markedsanalytikere tilskriver stigningen i gebyrerne en genoplivning af Runes-transaktioner. Alkimiya, et decentraliseret kapitalmarkedsprotokol, rapporterede, at Runes-transaktioner dominerede over 50 procent af Bitcoin-blokken i den foregående uge, hvilket fik den gennemsnitlige BTC-mediangebyrsats til at stige med op til 65 procent.

“I denne pulje (8. okt – 15. okt) oplevede vi fire separate topper i gebyrsatserne. Den højeste median-gebyrsats nåede 50 sat/vB. Disse fire topper blev drevet af fire forskellige Runes-prægninger. Da det er forskellige begivenheder, er den kaskaderende effekt på baselinens gebyrsats minimal, hvilket betyder, at deres virkning aftager meget hurtigt efter prægningen,” forklarede Alkimiya.

Runes er en Bitcoin-tokenstandard udviklet af Casey Rodarmor, skaberen af Ordinals. Den tillader brugerne at oprette fungible token i netværket og bygger på BRC-20-standarden, der er blevet kritiseret for sine høje tokenoprettelsesomkostninger. Derudover tilbyder Runes en mere effektiv løsning til oprettelse og administration af token i netværket.

Data fra Dune Analytics viser, at Runes-transaktioner i den foregående uge i gennemsnit udgjorde over 15 procent af alle netværkstransaktioner. Den 7. oktober udgjorde Runes-relaterede transaktioner 19,4 procent af alle BTC-transaktioner, selvom dette tal faldt til 10,7 procent den 9. oktober, før det steg til 13,6 procent den 12. oktober.

Top  VanEck og Bitwise kæmper om Bitcoin ETF-ræs med en investering på 200 millioner dollar

Imens falder stigningen i Runes-relateret aktivitet sammen med en stigende efterspørgsel efter Runes-token. Ifølge Magic Eden har token som DOG, RSIC og BILLION oplevet markante prisstigninger i løbet af de seneste 24 timer. Denne genopblussen af interesse kommer samtidig med, at Magic Eden har annonceret planer om at lancere en ny udvekslingsfunktion for Runes-aktiver.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button