AltcoinsKrypto News

Bitcoin und andere Kryptowährungen weiter gesunken während der US-Dollar-Index steigt

Bitcoin og andre altcoins oplever en nedgang, mens den amerikanske dollarkurs fortsætter sin stigning. Frygten for stigende rentesatser lægger pres på finansmarkedet, og priserne på Bitcoin Cash, Stacks, Neo, Solana og Stellar er derfor faldet på grund af den generelle afmatning. Efterspørgslen efter disse kryptokurser er markant lav.

Den primære årsag til nedgangen er stigningen i oliepriserne. Brent, den internationale benchmarksolie, steg til over 90 dollars pr. tønde. Det svarer til en stigning på over 25 % siden juni. Nogle analytikere forventer, at prisen vil stige til 100 dollars i de kommende uger.

De stigende oliepriser kan medføre, at Federal Reserve fastholder sin restriktive kurs. Nogle økonomer forventer en yderligere rentestigning på 0,25 % denne måned, hvilket vil bringe renten op på 5,75 %. Andre mener dog, at Federal Reserve vil lade renten være uforandret, mens de afventer yderligere oplysninger om inflationen.

Forventningen om en yderligere rentestigning har fået mange investorer til at søge tilflugt i den amerikanske dollar. Dollarkursen steg til over 104 dollars, hvilket er det højeste niveau i over fem måneder. Det er blevet observeret, at kryptokurser generelt har en omvendt relation til dollarkursen. Når dollarkursen stiger, falder kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum ofte.

Selvom der var positive nyheder fra Visa, verdens største fintech-virksomhed, oplevede Solana og Stellar fald i deres priser. Visa annoncerede, at de udvider deres USDC-udvidelse til Solana-økosystemet. Dette vil hjælpe Solana med at drage fordel af dets høje hastighed og lave transaktionsomkostninger. Stellar blev også påvirket, da USDC er baseret på Stellars teknologi.

Udsigterne for Bitcoin og andre altcoins er i øjeblikket relativt pessimistiske, da der ikke er umiddelbart forestående katalysatorer. En potentiel katalysator kunne være muligheden for, at SEC godkender en Bitcoin ETF, hvilket er meget sandsynligt, da GreyScale vandt en stor retssag sidste uge.

Top  Flappy Bird genopstår som krypto-spil på Telegram - skaber afviser enhver indblanding

Sådan køber du Bitcoin Cash

eToro

eToro er en multi-asset-investeringsplatform med over 2000 aktiver. Den tilbyder mere end 60 kryptoaktiver til investering eller oprettelse af en kryptoportefølje. Dette giver investorer mulighed for at drage fordel af væksten i Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin og andre førende kryptokurser. eToro giver brugerne mulighed for at forbinde med andre brugere, lære af dem og kopiere deres strategier eller blive kopieret af andre.

Skilling

Skilling er en reguleret forex- og CFD-mægler, der giver handlende adgang til over 800 finansielle instrumenter, herunder 10 populære kryptovaluta-CFD’er. Skilling tilbyder konkurrencedygtige priser og hurtig udførelse af handler. De tilbyder forskellige handelsplatforme, herunder Skilling Trader, cTrader og MetaTrader 4, for at imødekomme behovene hos kunder med forskellig handelserfaring.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button