BitcoinKrypto News

Bitcoin Wale akkumulieren weitere Coins: Bedeuten zunehmende Investitionen von Großanlegern das Ende der BTC-Rallye?

I en tid med stigende interesse for kryptomarkedet øjnes der interessante tendenser. Mens Bitcoin-hvalerne fortsat øger deres beholdninger, viser småinvestorer en tilbagegang i deres investeringer. Dette rejser spørgsmålet om, hvor langt Pre-Halving-Rallyen kan drive Bitcoin-kursen.

Bitcoin Wale akkumulerer stadig flere mønter

Ifølge udtalelser fra Santiment har Bitcoin-adresser, der ejer mellem 1.000 og 10.000 mønter, spillet en afgørende rolle i den seneste prisstigning. I løbet af 2024 har disse Wale akkumuleret $12,85 milliarder dollars, modsat den mindre gruppe, der ejer 100 til 1.000 BTC og har afgjort sig af $7,89 milliarder dollars.

Interessant nok er disse Wale ikke nødvendigvis institutionelle investorer. I de sidste fem dage er der registreret den højeste transaktionsværdi på over $100.000 siden juni 2022. Hvis den aktuelle akkumulation fortsætter, og efterspørgslen efter ETF’er stiger, kan en pris på over $52.000 forventes. En stigning til $55.000 virker som en realistisk mulighed under disse omstændigheder.

Retail-Investorer trækker sig tilbage

På trods af væksten i Bitcoin-prisen i denne uge, forbliver deltagelsen af småinvestorer på et lavt niveau. Denne stigning i prisen er primært drevet af institutionel efterspørgsel.

Bedeutung dieser Entwicklungen für den Kurs von Bitcoin

Den nylige akkumulering af Bitcoin af Wale og det faldende engagement af småinvestorer rejser spørgsmål om, hvordan disse tendenser kan påvirke Bitcoin-kursen. En analyse af 4-timers diagrammet viser, at rallyet nu ser ud til at være på vej til at stoppe. Bitcoin står i øjeblikket i 51.750 dollars, og har allerede flere gange fejlet i at bryde gennem $52.000 mærket. Hvis BTC kan holde sig nær $52.000, øges chancerne for at bryde gennem modstanden.

Top  BC.Game: En Anmeldelse af Et af de Største og Bedste Online Casinoer i 2023

Wale viser også interesse i alternative kryptoprojekter som Meme Kombat.

Wale investieren aktuell auch in alternative Kryptoprojekte wie Meme Kombat

Senest blev interessen for Meme Kombat understreget af en bemærkelsesværdig investering på $83.000 i MK-token.

Husk, risikoen ved enhver handel er til stede, og indholdet på webstedet er kun til informationsformål og udgør ikke en købs- eller salgsanbefaling.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button