BitcoinKrypto News

Bitcoin-Wallet er værd doppelt så meget i 2021 – men hvorfor blev den vågnet efter 11 års inaktivitet?

Over 1.000 Bitcoins efter 11 år blev overført

Efter over elleve års inaktivitet har en ukendt person flyttet Bitcoins fra deres gamle wallet til en ny adresse. BTC-Echo rapporterer, at de 1.037,42 Bitcoins, der blev overført til wallet’en den 11. april 2012, havde en værdi på omkring 5.100 dollars på det tidspunkt.

Bitcoin-wallet fra 2021 er dobbelt så meget værd

Da de over 1.000 Bitcoins blev sendt til den nye adresse i sidste weekend, havde de en værdi på over 30 millioner dollars. Dette svarer til en stigning på 600.000 procent. Siden da er Bitcoin-kursen dog faldet med omkring 1.000 dollars, hvilket har gjort personen mindst en million dollars “fattigere”.

Spekulationer om årsagerne til opvågningen

Det er åbent for spekulation, hvorfor wallet’en netop nu er blevet vækket efter så lang tid. Naturligvis er en af årsagerne til, at sådanne sjældne bevægelser tiltrækker opmærksomhed. Nogle kryptofans spekulerer på, at en forventet, men hidtil udeblevet korrektion af Bitcoin-kursen mod 10.000 dollars kan være forestående. Det er dog også muligt, at der ikke vil ske en udbetaling efter wallet-skiftet. Personen har i hvert fald endnu ikke solgt sine Bitcoins.

Yderligere spekulationer fra Twitter-fællesskabet inkluderer tanken om, at personen først nu har fået adgang til sin Bitcoin-wallet efter at have været i fængsel i lang tid. Det er også muligt, at personen i forvejen er så rig, at han eller hun simpelthen har glemt de millioner, der var gemt i wallet’en.

Top  Gemini meddeler, at Earn-brugere har modtaget 2,18 milliarder dollars i digitale aktiver, hvilket svarer til 97% af de skyldige aktiver og repræsenterer en stigning på 232%.

Mislykket.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button