BitcoinKrypto News

Bitget oplever rekordvækst: 20% flere brugere investerer i Bitcoin

Bitget oplever en stigning på 20 % i nye brugere, hvoraf 89 % valgte at købe Bitcoin i december. Der var en stigning på 23 % i copy-trading på Bitget-spotmarkedet, hvilket afspejler det voksende interesse for Bitcoin.

Stigning i Bitcoin-værdi og nye brugere

Den første uge af december 2023 var vidne til en hidtil uset begivenhed inden for krypto-verdenen, især på Bitget-platformen. Med en imponerende vækst på 19 % for Bitcoin, der sprang fra 37.500 $ til 44.000 $ og dermed nåede sit års højdepunkt, oplevede Bitget en betydelig stigning i antallet af nye brugere samt handelsaktiviteter.

Denne stigning i Bitcoin-værdien førte til en stigning på 20 % i antallet af nye brugere på Bitget sammenlignet med samme periode i december 2022. Især bemærkelsesværdigt er, at 89 % af disse brugere ønskede at investere i Bitcoin, hvilket tydeligt viser interesse og tillid til denne kryptovaluta. Desuden fokuserede 61 % af de nye brugere udelukkende på at købe Bitcoin.

Stigning i copy-trading

Trenden hen imod Bitcoin afspejledes også i en markant stigning på 23 % i copy-trading på børsens spotmarked sammenlignet med måneden før. Det er vigtigt at bemærke, at denne stigning er endnu mere bemærkelsesværdig, da copy-trading for det kontante marked først blev indført i januar 2023.

Stigende interesse for kryptokurrency

Den stigende opmærksomhed er forbundet med forventningerne til mulig godkendelse af børshandlede Bitcoin-fonde (ETF’er) i USA, hvilket kunne demokratisere investeringen i kryptovalutaer yderligere og tiltrække et bredere investorsegment.

BRC-20-token-handel og værdien af den første i sin klasse, der har nået en markedsværdi på over 1 milliard dollars, viser også en stigende interesse for kryptovaluta.

Top  Hvilke tidligere amerikanske præsidenter ville have købt Bitcoin?

Bitcoins stærke fundament og den voksende accept af kryptovaluta i kombination med den begrænsede udbud skaber en knaphed, der øger dens værdi. Derudover forventes trenden med at holde mønter langvarigt i tegnebøger at intensiveres med den kommende halveringsbegivenhed.

Bitget oplever således en betydelig vækst i aktiviteter inden for kryptovalutaer, især når det kommer til Bitcoin, hvilket afspejler den generelle stigning i interesse og tillid til kryptovalutaer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button