BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Bitwise Investments setzt neue Maßstäbe für Kryptotransparenz: Veröffentlichung von Ethereum ETF-Adressen

Bitwise Investments Offentliggør Ethereum-Adresser for Transparens

Bitwise Investments har annonceret offentliggørelsen af en samling Ethereum Name Service (ENS) subnavne til deres Ethereum-Reserve-wallets. Dette træk er en del af virksomhedens bestræbelser på at fremme gennemsigtighed inden for kryptoverdenen og gør det muligt for offentligheden let at kontrollere firmaets nettoaktiver.

Styring af Transparens

På tirsdag kl. 7:50 EDT, kort tid før Ethereum Exchange-Traded Funds (ETF’er) begyndte at handle kl. 9:30, delte Bitwise deres Ethereum-adresser på social media platformen X. Bitwise gjorde opmærksom på, at deres Bitwise Ethereum ETF (ETHW) var den første amerikanske ETF, der offentliggør sine Ethereum-adresser og tilknytter ENS-subnavne til hver adresse.

Inklusion af ENS-Navne

Bitwise identificerede en gruppe på fem adresser, der er tilknyttet ENS-navnet “ethw.bitwise.eth”. Dette ligner den tilgang, de tidligere anvendte til deres Spot Bitcoin ETF, BITB, hvor de offentliggjorde deres Onchain-Reserve-walletadresser, som også vises på virksomhedens hjemmeside.

Fremtiden for Gennemsigtighed

Bitwise understregede vigtigheden af denne type transparens, som kun er mulig i krypto-verdenen. Det muliggør direkte kontrol af beholdninger og bevægelser af ETHW på blockchain, hvilket åbner mulighed for oprettelse af offentlige dashboards eller smarte kontrakter, der udnytter de tilgængelige ENS-poster.

Virksomheden tilføjede, at de er stolte af at bringe Onchain-transparens for ETHW på en Ethereum-nativ måde og planlægger at tilføje flere adresser, når fonden vokser.

Sammenligning med Andre ETF’er

Selvom andre BTC-baserede ETF’er har identificerbare tegnebøger, såsom Arkham Intelligence, der udgør flere fonde, deler de fleste amerikanske BTC ETF’er ikke deres Reserve-walletadresser som Bitwise. Dog opdaterer de dagligt deres BTC-reservestatistikker på deres hjemmesider. For eksempel rapporterer Grayscale’s Ethereum Trust (ETHE), at de holder 2.629.468,67 ETH pr. 23. juli 2024 på deres hjemmeside. Siden lanceringen har Grayscale ikke offentliggjort deres ETH- eller BTC-Reserve-walletadresser.

Top  Ethereum-Preisschwäche und möglicher Ausbruch: Was sind die Aussichten für die digitale Währung?

Dermed viser Bitwise Investments vejen med deres åbenlyse engagement i gennemsigtighed ved offentligt at dele deres Ethereum-adresser og ENS-subnavne, hvilket skaber tillid og giver investorer og offentlighed mulighed for let at følge virksomhedens nettoaktiver på blockchain.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button