BitcoinKrypto News

BlackRock-CEO Larry Fink går fra skeptiker til Bitcoin-fan: “Bitcoin er større end enhver regering”

Larry Fink, CEO for BlackRock, verdens største formueforvalter, har længe været skeptisk over for Bitcoin & Co. Men nu har han afsløret sig selv som “stor tilhænger”. Ifølge Fink er Bitcoin som “digitalt guld” og “større end enhver regering”.

Fra skeptiker til Bitcoin-fan

For cirka tre år siden var Fink stadig skeptisk over for Bitcoin og betegnede sig selv som en “nej-siger”. Men hans holdning har ændret sig: “For cirka to år siden ændrede jeg mening, og i de seneste år er jeg blevet en stor tilhænger. Jeg tror på det, fordi jeg virkelig tror, det er en alternativ kilde til formueopbevaring”. Selvom Fink forudsagde, at Bitcoin aldrig vil blive en valuta, mener han, at det bestemt udgør en aktivklasse.

Fink: Bitcoin er “større end enhver regering”

Fink fastslog, at “hvis du befinder dig i et land, hvor du frygter for din fremtid, er bange for din regering eller bekymret for, at din regering devaluerer din valuta gennem for høje underskud, kan du sige, at dette er en fantastisk langsigtede formueopbevaringsmiddel. Som jeg sagde, det er som digitalt guld”. Han tilføjede: “Det er en international hovedbog, der er grænseoverskridende. Det er større end enhver regering”.

Vil Bitcoin fortsætte med at stige?

Fink gav også sit bud på den potentielle prisudvikling: “Jeg tror, den stiger, jo mere verden er bange. Når folk er bange for geopolitiske risici, er de bange for deres egen risiko… Og i modsætning til guld, hvor vi producerer nyt guld, nærmer vi os næsten loftet for det meste af den mængde Bitcoin, der kunne skabes”. Selvom Fink forventer, at prisen stiger, ønskede han ikke at angive et præcist beløb.

Top  Dax nærmer sig 18.900 punkter efter stor Zinssenkung - Amerikanske aktier falder tilbage

Efter nylig godkendelse af Spot-Bitcoin-ETF’er i USA, hvor BlackRock også har et tilsvarende produkt, faldt den største kryptovaluta efter markedsandel til under 42.000 dollars. I øjeblikket står Bitcoin ifølge CoinMarketCap endda på omkring 39.100 dollars (pr. 23. januar 2024). Ifølge Fink er det dog næsten sikkert, at Bitcoin også i fremtiden vil spille en væsentlig rolle.

Kilde: finanzen.net

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button