BitcoinKrypto News

BlackRock integrerer Bitcoin-ETF i investeringsfonde: Fører til mainstream-acceptance og institutionelt interesse

BlackRock integrerer Bitcoin-ETF i to af deres fonde

BlackRock, en velrenommeret kapitalforvaltningsvirksomhed, har taget skridtet til at udvide deres investeringsstrategi ved at inkludere aktier fra deres Bitcoin-ETF, iShares Bitcoin Trust (IBIT), i deres Strategic Income Opportunities Fund og Strategic Global Bond Fund.

Med en indledende investering på henholdsvis 3,56 mio. $ og 485.000 $ har disse initiativer til formål at fremme Bitcoin og gøre den tilgængelig for en bredere global kundebase.

Konsekvenser for markedet og institutionel accept

Denne udvikling følger forudsigelser fra Bitcoin-tilhænger Willy Woo i en CNF-artikel, der antyder, at en betydelig del af BlackRocks formue på 9,5 billioner dollars kunne flyde ind i Bitcoin og andre kryptokurver.

iShares Bitcoin Trust holder i øjeblikket 19,61 milliarder dollars i Bitcoin, hvilket udgør en betydelig del af markedet. Dette gør BlackRock til en betydelig spiller inden for kryptokurver og understreger den stigende institutionelle interesse for Bitcoin-ETF’er, da over 600 amerikanske investeringsfirmaer allerede er involveret i sådanne investeringer.

Regulatoriske fremskridt og globale tendenser

Nylig blev BlackRock en af de otte virksomheder, hvis Ether-ETF-kassaangebot er blevet godkendt i USA, forudsat at SEC godkender det, så deres produkter kan begynde at handle. Globalt set holder Spot Bitcoin ETF’er nu over 1 million BTC til en værdi af cirka 68 milliarder dollars, hvilket tydeliggør den stigende institutionelle interesse for kryptoinvesteringsinvesteringer.

En tweet fra samfundsmedlem Collin Brown fremhæver, at yderligere investeringer fra Strategic Global Bond Fund udgør i alt 485.000 dollars og bidrager til porteføljer på 37,4 milliarder dollars og 776,4 millioner dollars. Dette understreger BlackRocks dybe investeringsstrategi i digitale aktiver.

Top  VanEck's 15 Krypto-Vorhersagen für 2024: Im ersten Quartal sollen 2,4 Milliarden US-Dollar in Bitcoin-ETFs fließen

Ved udarbejdelsen af denne rapport var BTC-prisen på 67.830,89 $, hvilket repræsenterede et fald på 0,92 % i dag og 3,36 % i den seneste uge. Dette prisniveau understreger volatiliteten og dynamikken på kryptomarkedet, som BlackRock i stigende grad udnytter som en del af deres investeringsportefølje.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button