AltcoinsKrypto News

Blockchain-protokollen Aptos forbereder sig på at frigive 20 millioner APT-tokens til en værdi af over 100 millioner dollars

Aptos forbereder sig på at frigive 20 millioner APT-token i november

Den blockchain-protokol Aptos, der blev grundlagt af tidligere medarbejdere hos Facebook, er ved at forberede sig på at frigive 20 millioner APT-token i november, ifølge data samlet af TokenUnlocks. Med APT, der i øjeblikket handles til omkring $5,15, vurderes det, at frigivelsen af token vil være over $103 millioner værd.

Den kommende token-frigivelse udgør 8,5% af Aptos’ totale omsætningssupply på 235 millioner APT. Tokens er ofte underlagt låseperioder for at forhindre tidlige investorer og teammedlemmer i pludselig at sælge deres beholdninger, hvilket kunne få priserne til at falde.

Forskningsfirmaet The Tie rapporterede, at den planlagte frigivelse af APT-token i november kan medføre betydelig likviditet på markedet.

“De samlede 20 millioner APT, der skal frigives i november, svarer til 112% af den gennemsnitlige daglige handelsvolumen i de foregående 30 dage,” skrev The Tie i deres nyhedsbrev den 13. september.

Ifølge The Tie har tidligere token-frigivelser, der oversteg 100% af gennemsnitsvolumen, generelt fået priserne til at falde.

Data fra APT evige futuresmarkeder viser, at tradere har en stigende bearish holdning.

Finansieringsrater, som repræsenterer betalinger mellem long- og short-kontraktholdere, er faldet til det laveste niveau siden februar – et tegn på, at shorts opfordrer longs til at lukke positioner.

Top  Globale IT-Panne: Flughäfen und Krankenhäuser weltweit betroffen - Ursache und Folgen noch unklar

Aptos (APT) Prisforudsigelse og Teknisk Analyse

APT-prisen viser tegn på ustabilitet, selvom den er steget en smule med over 6% fra sin månedlige bund på $4,89, der blev sat den 11. september. Kryptovalutaen har kun steget med 0,17% indtil videre i dag.

Da de tekniske indikatorer for Aptos (APT) fortsat viser bearish tendenser, bør tradere, der overvejer at købe Aptos, være forsigtige.

APT Pris og påvirkningen af ​​EMA’er

Den 20-dages EMA for APT-prisen ligger på $5,4950, hvilket er over den nuværende kurs på $5,1929.

Dette tyder på en bearish markedssentiment. Denne trend bekræftes også af 50-dages og 100-dages EMA’er, som er henholdsvis $6,0406 og $6,7793, begge væsentligt over den nuværende APT-pris.

Den nuværende APT-pris handler tæt på den horisontale modstandszonen mellem $5,1808 og $5,3372 og forsøger at stige.

Men med alle tre EMA’er over den nuværende pris og viser en nedadgående tendens, kan APT-prisen stadig have en udfordring foran sig.

RSI og MACD Histogram: Hvad indikerer de for APT-prisen?

RSI’en, der i øjeblikket ligger på 34,79, er lidt højere end gårsdagens 34,42, hvilket indikerer, at APT-prisen nærmer sig oversolgt territorium.

Selvom dette potentielt kan signalere en kommende prisreversering til fordel for køberne, kræves der normalt en RSI under 30 for et så stærkt signal.

I mellemtiden er histogrammet for Moving Average Convergence Divergence (MACD) gået fra -0,0078 i går til 0,0005 i dag.

Denne positive ændring kan antyde et bullish crossover i nær fremtid, men tradere, der planlægger at købe Aptos, bør stadig være forsigtige, indtil der kommer stærkere bullish signaler.

APT Pris: Vurdering af modstands- og støtteniveauer

APT-prisen handler i øjeblikket tæt på modstandszonen mellem $5,1808 og $5,3372 og forsøger at stige. Hvis den bryder denne modstand, kan det etablere en kortvarig bullish trend.

Top  Bitcoin-Preissprung lässt Miner-Hashpreis steigen: Miner feiern hohen ROI og steigende Netzgebühren

Hvis APT-prisen derimod ikke formår at bryde denne modstand, kan vi få en tilbagegang mod den umiddelbare horisontale supportzone mellem $4,8926 og $5,0109. Hvis denne supportzone brydes, kan det potentielt udløse en kraftig nedtur mod næste væsentlige supportzone mellem $3,8624 og $4,0455.

Tradere, der overvejer at købe Aptos, bør holde nøje øje med disse niveauer, da de kan give en indikation af, hvor APT-prisen muligvis vil bevæge sig hen.

Selvom der er svage tegn på en mulig opadgående trend, peger de tekniske indikatorer primært på et bearish sentiment for APT-prisen.

Dem, der ønsker at købe Aptos, bør være forsigtige, følge markedet nøje og træffe velinformerede beslutninger baseret på både aktuelle data og kommende markedstendenser.

Mens Aptos-netværket forbereder sig på sin betydningsfulde token-frigivelseshændelse, ser investorer nye muligheder inden for blockchain-rummet.

En mulighed, der vækker opmærksomhed, er yPredict, en AI-drevet krypto-analyseplatform, der indtil videre har rejst over $3,85 millioner i sin presalgsfase.

yPredict udvider sin rækkevidde udover kryptoværktøjer med betaversionen af ​​WriteMingle, en samarbejdsbaseret software til indholdsoprettelse, der udnytter kraften af AI.

yPredict annoncerer betaversionen af ​​WriteMingle til indholdsoprettelse og samarbejde; rejser over $3,8 millioner

AI-softwarevirksomheden yPredict har annonceret betaversionen af ​​WriteMingle, deres nyeste produkt, der udnytter kunstig intelligens til at forenkle indholdsoprettelse og samarbejde.

Som en førende leverandør af analyseværktøjer drevet af AI udvider yPredict sig ud over krypto-analyseværktøjer med lanceringen af ​​WriteMingle.

Startuppen har åbnet for ansøgninger til betatestere af indholdssoftwaren. Kravet er deltagelse i $YPRED-token-presalen.

Besøg yPredict nu

yPredicts udvidelse udover krypto-analyse

Byggende på succesen fra deres flagskibskrypto-analyseprodukt yPredict Analytics, der er planlagt til lancering efter tokensalget, har teamet udviklet WriteMingle for at bygge state-of-the-art-værktøjer på tværs af forskellige brancher.

Top  Tether vil lancere deres tokens på Aptos Network

WriteMingle tilbyder et automatiseret system til generering af indhold, opdagelse af plagiering og søgemaskineoptimering for at effektivisere produktionen af ​​premiumindhold.

Ved hjælp af avanceret naturlig sprogbehandling og generativ AI hjælper det enkeltpersoner, teams og virksomheder med hurtigt at skabe skriftligt materiale.

“Vi er begejstrede for at få WriteMingle i hænderne på betatestere,” delte Raj Sharma, CEO hos yPredict. “Vores mål er at tillade skabere at fokusere på overordnet indholdsstrategi, mens AI håndterer tidskrævende opgaver som korrekturlæsning og optimering.”

Med dets brugervenlige interface sigter WriteMingle mod at gøre førsteklasses indholdsoprettelsesfunktioner tilgængelige for alle.

Brugere kan modtage AI-genererede indholds-ideer og opbygge en oversigt, samtidig med at de får realtidig grammatik- og plagiatkontrol. Denne software forbedrer indholdet ved at overholde SEO-normer og tage højde for aspekter som ordoptælling, overskrifter og metabeskrivelser.

Betaversionen af WriteMingle har flere bemærkelsesværdige funktionaliteter, herunder ubegrænsede redaktører til samarbejde, AI-drevne plagiat- og læsbarhedsmetrikker, integrerede plagiatkontroller, automatiske on-page SEO-tips, automatisk interne forbindelser mellem dokumenter, en AI-baseret billedgenerator med billedtekster og anvisning af en AI-ledet backlink- og indholdsstrategiarkitekt.

yPredict har åbnet op for WriteMingle-betaen for et begrænset antal testere uden omkostninger. Virksomheden har til hensigt at integrere deres feedback i værktøjet før en forventet fuldskala-lancering senere på året.

Besøg yPredict nu

Ansvarsfraskrivelse: Krypto er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel leveres til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button