BitcoinDeFiEthereumKrypto News

BOB und Everstake revolutionieren Bitcoin-Staking med One-Click løsning

BOB, også kendt som “Build on Bitcoin”, har indgået et samarbejde med blockchain-tjenesteudbyderen Everstake om at lancere en One-Click Bitcoin Staking-løsning. Integrationen giver adgang til Staking og sigter mod at appellere både til små investorer og institutionelle investorer.

Everstake vil gradvist introducere One-Click Bitcoin Staking fra BOB

Ifølge meddelelsen gør integrationen af BOB Stake på Everstake-platformen brugerne i stand til at stake Bitcoin (BTC) med blot et enkelt klik. Med over 900.000 brugere vil Everstake gradvist implementere denne funktion, starter med Bitcoin-ejere. BOB’s Staking SDK sigter mod at forenkle adgangen til decentral finansiering (DeFi) og Liquid Staking og tilbyder et alternativ til blot at holde Bitcoin uden at optjene belønninger.

Everstake har opbygget sit ry som en pålidelig validator i Proof-of-Stake (PoS)-økosystemet, og dette samarbejde understreger teamets bestræbelser på at udvide nyttigheden af Bitcoin. „Everstake er en utroligt anerkendt udbyder af Staking til detail- og institutionelle kunder“, bemærkede Alexei Zamyatin, medstifter af BOB.

Zamyatin tilføjede:

Integrationen af BOB Stake SDK af Everstake åbner One-Click Bitcoin Staking for en helt ny målgruppe, hvilket dramatisk øger potentialet for Bitcoin-likviditet, der kan integreres i det store antal premium LST- og DeFi-partnere i BOB Stake-økosystemet.

Bitcoin-bevæger sig mod DeFi og Staking

For øjeblikket leder Ethereum an i Liquid Staking og Restaking-sektoren, hvor Liquid Staking Derivates (LSD) protokoller sikrer over 14 millioner ETH. I 2024 er Bitcoin-Staking-løsninger og dezentral finansieringsoptioner (DeFi) hurtigt vokset, og mange forudser, at Bitcoin, kombineret med Staking-innovationer, kunne trække hundredvis af milliarder ind på DeFi-markedet. I dag rangerer Bitcoin som den 15. største blockchain i forhold til den samlede værdi, der er låst fast blandt 315 blockchains.

Top  Aktiemarkedet når nye rekordhøjder - Se hvad der sker med Bitcoin, Gamestop, Amazon, Apple, Intuitive Surgical og PayPal.

I takt med udviklingen af Bitcoin-økosystemet mod DeFi og Staking udvikles forskellige protokoller for at lette denne overgang. Udover BOB bidrager platforme som Babylon, Core DAO, Stacks, Bitcoin VM, Bitlayer, Citrea, Rollkit, Rootstock og Sovryn til denne bevægelse.

Indførelsen af Bitcoin Liquid Staking Token (LST-er) og Restaking-protokoller udvider mulighederne for Bitcoin-ejere for at deltage i sikringen af Proof-of-Stake (PoS)-netværk, samtidig med at likviditeten bevares. Partnerskabet mellem BOB og Everstake sigter mod at øge likviditeten på Bitcoin-markedet ved at fremme bredere deltagelse i BTC-Staking. Deres One-Click-system sigter mod at forenkle adgangen og gøre det lettere for brugerne at udforske Staking- og DeFi-muligheder, hvilket potentielt kan øge aktiviteten med BTC i DeFi-økosystemet.

Hvad tænker du om samarbejdet mellem BOB og Everstake? Del dine tanker og meninger om dette emne i kommentarfeltet nedenfor.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button