AltcoinsKrypto News

BTC Price Consolidates Just Below $28,000 as Macro Headwinds Persist: Will the Downtrend Continue?

Efter en stærk søndagsrally, der fortsatte ind i mandag morgen og nåede nye månedlige højder på omkring $28.600, konsoliderer Bitcoin (BTC) sig nu lige under $28.000 og er på dagens lavpunkt.

Tradere tilskriver søndagens rally optimisme over, at oktober normalt er en god måned for Bitcoin, samt de seneste lanceringer af Ether (ETH) futures ETF’er på større traditionelle børser.

Men der er stadig modvind på makroøkonomisk niveau, da de amerikanske 10-årige renter mandag ramte nye flere årtiers højder på 4,70% på baggrund af solide amerikanske data (ISM Manufacturing PMI). Dette styrker yderligere argumentet om, at den amerikanske økonomi ikke vil være i recession foreløbig, og at den amerikanske centralbank (Fed) derfor vil holde renteniveauet højt i en længere periode.

Om Bitcoin kan komme tilbage over $28.000 i løbet af denne uge, vil være et afgørende spørgsmål for tradere, da dette niveau omtrent svarer til 200-dages glidende gennemsnit (200DMA).

En yderligere afvisning kunne være et kraftigt tegn på, at nedtrenden, der har været siden juli, endnu ikke er slut.

Hvis man kigger på mandagens data, kunne der være flere makroøkonomiske modvind i vente.

De vigtigste data, der skal holdes øje med denne uge, er amerikanske JOLTS Job Openings, US ADP National Employment Change samt officielle amerikanske arbejdsmarkedsdata, samt rapporten for amerikansk ISM Services PMI.

Da større kryptovalutaer kæmper for at bryde igennem vigtige modstandsniveauer, vil tradere fortsat søge mod shitcoin/meme coin-markederne i håbet om volatilitet.

Her er nogle af de bedst præsterende lavkapitaliserede coins ifølge DEXTools.

Stanley the Bugman ($BUGMAN)

En ny shitcoin ved navn Stanley the Bugman ($BUGMAN) har steget imponerende 450% inden for de sidste 24 timer ifølge DEXTools, hvilket gør den til den bedst præsterende lavkapitaliserede coin mandag.

Top  Locked Crypto Assets Valued at $750 Million Set for Release in December 2023

Selvom token kun er blevet lanceret for få timer siden, har den allerede opnået en handelsvolumen på næsten $800.000, nået en markedsværdi på næsten $300.000, har en likviditet på omkring $250.000 og næsten 200 ejere.

Tokenet har kun to advarsler ifølge DEXTools’ sikkerhedsvurdering og har en positiv bedømmelse på 66,7%.

Xpro ($Xpro)

En anden shitcoin ved navn Xpro ($Xpro), der blev lanceret søndag, er også steget betydeligt i forhold til dets pris for 24 timer siden.

Ifølge DEXTools er $Xpro steget omkring 250% i løbet af denne periode, selvom den aktuelle pris ligger omkring $0,007, hvilket er en nedgang på omkring 80% i forhold til det tidligere all-time high på $0,035 i løbet af dagen.

Tokenet har en markedsværdi på omkring $700.000, likviditet på omkring $200.000, næsten 600 ejere og en 24-timers handelsvolumen på omkring $1,8 millioner.

$Xpro har ingen bekymrende aspekter ved dets kontrakt ifølge DEXTools’ sikkerhedsvurdering og har en solid positiv bedømmelse på 85%.

PAW ($PAW)

PAW ($PAW) stiger igen med 85% mandag og fortsætter den imponerende stigning, der har ført tokenet op på en markedsværdi på $4,1 millioner og over 150 ejere.

Dog var 24-timers handelsvolumen kun omkring $135.000, hvilket ikke er meget, og likviditeten er kun omkring $160.000, hvilket heller ikke er meget i betragtning af tokenets markedsværdi.

Selvom nogle af tallene ikke ser ud til at gå op, har $PAW ingen bekymrende aspekter ved dets tokens kontrakt ifølge DEXTools’ sikkerhedsvurdering og har en solid positiv bedømmelse på 80%.

Kryptoalternativer at overveje

Shitcoins er meget risikable, da de fleste ikke har en reel værdiforanstaltning.

Top  Shiba Inu und Mass bauen gemeinsam den "Shib-Staat" auf: Eine Revolution im Kryptobereich.

For dem der søger en endnu bedre sandsynlighed for kortsigtede gevinster, er en alternativ high-risk-high-reward investeringsstrategi at deltage i krypto presales.

Dette er, hvor investorer køber tokens fra nye krypto projekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling.

Disse tokens bliver næsten altid solgt billigt, og der er en lang historie med, at presales giver enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske teams og en stor vision om at levere en revolutionerende kryptoapplikation/platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/afkastet for deres presale-investering meget godt.

Holdet hos Cryptonews bruger meget tid på at lede efter presale-projekter for at hjælpe investorerne.

Her er en liste over 15 projekter, som projektet betragter som de bedste krypto presales i 2023.

Se de 15 kryptovalutaer.

Bemærk: Krypto er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel gives kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button