BitcoinKrypto News

CEO von Skybridge Capital: Bitcoin-Preis könnte in den nächsten 18 Monaten 170.000 US-Dollar erreichen

Anthony Scaramucci spår pris på 170.000 dollars for Bitcoin inden for de næste 18 måneder

Anthony Scaramucci, CEO for Skybridge Capital, har for nylig fremsat en modig prognose for Bitcoin: Han tror, at prisen på Bitcoin vil nå 170.000 dollars i løbet af de næste 18 måneder. Denne modige prognose blev fremsat i et interview, som han delte med Scott Melker. Scaramucci forklarede, at denne prognose er baseret på tidligere Bitcoin-halveringscykler, der har vist, at prisen på Bitcoin er steget med ca. fire gange omkring 18 måneder efter belønningen til Bitcoin-minerne. På baggrund af dette konkluderer han, at prisen på Bitcoin vil firedobles i løbet af de næste 18 måneder efter halveringen.

Scaramucci forklarede yderligere, at hans grundprognose om, at prisen på Bitcoin vil firedobles i løbet af de næste 18 måneder efter halveringen, er baseret på en pris på 35.000 dollars i april. Hvis prisen på Bitcoin er højere, f.eks. 50.000 dollars, tror Scaramucci, at den krypto-token vil stige til 200.000 dollars i løbet af de næste 18 måneder.

På lang sigt mener Scaramucci, at Bitcoin vil “let” nå halvdelen af markedsværdien af guld, som er på 13,7 billioner dollars. Dette ville betyde, at markedsværdien af Bitcoin kunne stige til næsten 7 billioner dollars, hvilket ville føre til en stigning i prisen på Bitcoin på 400.000 dollars. Scaramucci understregede også potentialet ved Bitcoin og forklarede, at det ville være “latterligt”, hvis folk ikke forstod dynamikken i Bitcoin som en værdibevarende enhed.

CEO for Skybridge Capital hentydede også til, at introduktionen af Bitcoin på Wall Street kunne have en stor indvirkning på markedet. Han forudsagde, at Bitcoin-markedet engang ville blive større end formueforvaltere som BlackRock. Dette kunne ske, hvis en Spot Bitcoin ETF kommer på markedet.

Top  Bitcoin: Potentiale for fortsat vækst og gode investeringsmuligheder fremover

På tidspunktet for skrivelsen af denne artikel handles Bitcoin til ca. 43.300 dollars, hvilket svarer til en stigning på over 2 % inden for de sidste 24 timer ifølge data fra CoinMarketCap.

Scaramuccis modige prognose har udløst en heftig debat i kryptosamfundet. Selvom nogle investorer og analytikere er skeptiske, deler andre CEO’en for Skybridge Capitals overbevisning. Tiden vil vise, om Scaramuccis forudsigelser vil holde stik, men lige nu forbliver Bitcoin et meget diskuteret emne i finansverdenen. Snart vil vi måske se, om prisen på Bitcoin virkelig når den magiske 170.000 dollars.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button