BitcoinKrypto News

Coinbase OTC Handelsvolumen erreicht 7,7 Milliarden USD – Neuer Meilenstein für die Krypto Industrie

Coinbase når et handelsvolumen på 7,7 milliarder USD med Bitcoin Spot ETFs

Brian Armstrong, administrerende direktør for Coinbase, har kommenteret den bemærkelsesværdige præstation for Coinbase med en handelsvolumen på 7,7 milliarder USD med Bitcoin Spot ETFs i außerbörslichen (OTC) handel. Dette er det næsthøjeste handelsvolumen i børsens historie og et klart tegn på den stigende interesse og adoption af kryptokurrency som en legitim investeringsklasse.

Det bemærkelsesværdige handelsvolumen er blevet tilskrevet den nylige godkendelse af Bitcoin Spot ETFs. Det samlede daglige handelsvolumen for Bitcoin på børsen nåede også en ny milepæl med en stigning til 52 milliarder USD, det højeste niveau siden marts 2023.

Denne udvikling har skabt stor optimisme i krypto-samfundet. Brian Armstrong udtalte i et interview med CNBC, at godkendelsen af ETF’erne er en længe ventet anerkendelse fra regeringen og især SEC af kryptokurrency som en bæredygtig og legitim investeringsklasse. Han understregede også det potentielle inflow af kapital i Bitcoin som følge af disse godkendelser.

I løbet af de første 30 minutter af handel med Bitcoin Spot ETFs blev der handlet for i alt 1,2 milliarder USD, hvilket sendte BTC-kursen op på 48.555 USD, det højeste niveau siden december 2021. Selvom kursen faldt tilbage til omkring 46.000 USD, er det klart, at godkendelsen af disse ETF’er markerer en vigtig milepæl i krypto-verdenens fremtidige udvikling.

Det er tydeligt, at den stigende interesse for kryptokurrency og de seneste godkendelser af ETF’er markerer en vigtig milepæl i krypto-verdenens udvikling. Det tegner et billede af en fremtidig finansverden, der er mere inkluderende og mangfoldig.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  90% af tyske banker vil tilbyde Bitcoin inden udgangen af 2026 - Læs mere her!

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button