AltcoinsKrypto News

De bedste OG-kryptovalutaer at købe i 2023: Bitcoin, Litecoin, XRP, Dogecoin og Ether

Crypto-urtidsdyr, der stadig er i rampelyset

Crypto var en helt anden verden tilbage i 2017. Markedet gik parabolisk, med bitcoin (BTC), der steg op til 20 gange sit udgangspunkt for året ved sine højder i december 2017. Andre mønter oplevede endnu større gevinster. Selvom mange mønter og projekter, der var populære dengang, er faldet ud af favør i 2023, er der stadig nogle “original gangster” mønter, der har stået tidens prøve og stadig er i rampelyset i 2023. Lad os se på nogle af de bedste “OG cryptos”, som steg med 5 gange eller mere tilbage i 2017.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin, den oprindelige gangster inden for krypto. Kryptovalutaen der startede det hele. Bitcoin (BTC) er altid en fantastisk tilføjelse til enhver investors portefølje, da det er den ældste, mest decentraliserede, mest betroede, mest sikre og mest “beviste” kryptokurrency-netværk, der i øjeblikket eksisterer. Traditionelle investorer tilføjer i stigende grad en 5-10% tildeling til mønten. De fleste kryptoentusiaster mener, at mønten bør danne grundlaget for en investors portefølje. Bitcoin maxis siger ofte, at det bør udgøre 100% af enhver investors portefølje. Bitcoin afsluttede 2017 med imponerende gevinster på omkring 14 gange, da det steg fra under $1.000 pr. token til at afslutte året lige under $14.000.

Litecoin (LTC)

Sølvet til bitcoins guld. Litecoin (LTC) blev designet til at være lige så sikker og decentraliseret som bitcoin, men bedre til at håndtere et højt transaktionsarbejde. Ideen er, at mens bitcoin kan være den reserverede aktiv i en fremtidig kryptoøkonomi, kan Litecoin bruges til daglige transaktioner. Litecoin steg omkring 50 gange i 2017 fra omkring $4 pr. token til over $220. Selvom det aldrig helt kom tilbage til sine højder fra december 2017 på $420, forbliver det en yderst lovende kryptokurrency med en voksende brugerbase og en stærk værdiforståelse. Investorer ville være kloge at behandle Litecoins nedtur onsdag, der kommer som en “sælg på faktum” reaktion på blockchainens tredje halvering, som en mulighed for at købe dykket, da Litecoin sandsynligvis vil være en stærk performer i den kommende crypto-tyrmarked.

Top  Stigende efterspørgsel: Investorer står klar til at købe Bitcoin ETF'er

XRP (XRP)

XRP steg utrolige 30.000% (300 gange) i 2017, da det steg fra en pris på under $0,01 til at afslutte året over $2,0. Meget er sket siden 2017. Ripple Labs (XRP’s skaber) har fortsat med at udvide sin globale grænseoverskridende betalingsvirksomhed, hvilket øger efterspørgslen og anvendelsen af XRP. Og SEC har forsøgt at sagsøge Ripple for at sælge XRP som en uregistreret sikkerhed. Men en nylig dommerafgørelse, der sendte XRP til nye årlige højdepunkter over $0,90 pr. token, har i høj grad bragt SEC’s sag mod Ripple i fare, efter at XRP’s skaber fik en delvis sejr. Med XRP tilbage til omkring $0,69, kan det være en god mulighed for at købe dykket inden en sandsynlig stigning tilbage over $1,0. XRP er en fantastisk tilføjelse til enhver portefølje og en god krypto at købe lige nu.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin, verdens første og stadig mest værdifulde meme-coin og en fuldgyldig decentraliseret krypto-netværk i sig selv, steg næsten 40 gange i 2017 fra omkring $0,0002 pr. token til tæt på $0,009. Token har en lang historie med at opleve store stigninger for derefter at opleve store tilbageslag. Og hvis historien er en vejledning, kunne Dogecoin meget vel svæve omkring bjørnemarkeds bunde, før det næste store ryk finder sted, selvom det stadig er svært at forudsige, hvornår det vil ske. Muligheden for potentielle gevinster på 10 gange betyder, at hvis det er i stand til at komme tilbage til og overskride sine all-time highs, så er Dogecoin en fantastisk portefølje-diversificerende faktor for enhver kryptoinvestor.

Ether (ETH)

Ether, der driver det banebrydende smart-kontrakt-aktiverede Ethereum-netværk, steg utrolige 13.500% i 2017 fra omkring $8 pr. token til næsten $1.100. Otte år efter lanceringen fortsætter Ethereum blockchain med at dominere landskabet for decentraliseret finansiering (DeFi), på trods af dets høje transaktionsgebyrer og ofte langsomme transaktionshastigheder. Det skyldes sandsynligvis 1) at det over de år har vist sig mest sikkert blandt smart-kontrakt-aktiverede blockchains og 2) at det har en lovende vej fremad, der skal tackle skalabilitetsproblemer i de kommende år, hvilket vil udvide netværkets dominans endnu mere. For enhver kryptoinvestor, som tror på potentialet for decentraliseret finansiering og decentraliserede applikationer til at transformere vores hverdag, er det et must at have Ether i deres porteføljer. Mens Ether stadig er ned over 60% fra sine 2021-tophøjder og svæver omkring de midterste 1.800’ere, er det en fantastisk tilføjelse til enhver kryptoporfølje. Ether kan byttes til rentebærende staked ETH-tokens som stETH og rETH, som tilbyder en årlig rente på omkring 4%, hvilket gør det til en endnu mere attraktiv mulighed.

Top  Kryptovalutaer i skudlinjen: Sådan bevæger Bitcoin & Co. sig om formiddagen

Crypto-alternativer at overveje

Selvom de ovennævnte mønter alle forventes at klare sig godt i de kommende år, er det yderst usandsynligt, at de vil gentage deres præstation fra 2017. For dem, der søger bedre muligheder for kortsigtede gevinster, er en højrisiko-høj-belønning-investeringsstrategi at deltage i krypto-presales. Dette er, hvor investorer køber tokens fra nye krypto-projekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling. Disse tokens sælges næsten altid meget billigt, og der er en lang historie for, at presale-investeringer leverer enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer. Mange af disse projekter har fantastiske teams bag sig og en stor vision for at levere en revolutionerende krypto-applikation/platform. Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/afkast af deres presale-investering meget god. Holdet hos Cryptonews bruger meget tid på at undersøge presale-projekter for at hjælpe investorer. Her er en liste over 15 af de bedste krypto-presales i 2023, som projektet betragter som de bedste. Vær opmærksom på, at krypto er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel gives kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan tabe alle dine penge.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button