AltcoinsKrypto News

Decentralized mobile internet provider World Mobile launches services on Google Play and announces partnership with SingularityNET

World Mobile lancerer nu sin tjeneste på Google Play

Decentraliseret mobilinternetudbyder World Mobile har officielt lanceret sin tjeneste på Google Play.

I et blogindlæg offentliggjorde virksomheden, at deres app nu er tilgængelig for brugere i USA, Storbritannien, Australien, Canada og Tanzania.

World Mobile har til formål at tilbyde brugerne en mere økonomisk overkommelig mulighed for at få adgang til internettet ved at udnytte blockchain-teknologi og eksisterende luft- og jordinfrastruktur.

Tidligere på måneden offentliggjorde virksomheden, at de havde fået autorisation til at lancere deres tjenester i udvalgte dele af USA, og startede med Californien, New Mexico, Nevada og Utah.

Nu kan mobilbrugere i disse lande downloade World Mobile-appen fra Google Play og begynde at bruge denne blockchain-aktiverede tjenesteudbyder.

“Det er en vigtig milepæl for os, da vi bevæger os mod vores globale vision om at demokratisere tilgængeligheden og adgangen til vores tjenester,” udtalte World Mobiles administrerende direktør, Micky Watkins, i en kommentar.

Inden denne udvidelse havde World Mobile udført tests af deres tjenester i Australien og Zanzibar.

Platformen er designet til at give brugerne en ikke-omsættelig tegnebog dedikeret til tokens bygget på Cardano blockchain, herunder virksomhedens egen WMT-token.

Den vil også tilbyde fiat-onramp-tjenester og lette overgangen fra traditionelle valutaer til kryptokurver, herunder sømløs udveksling af fiat-valutaer som amerikanske dollars og euro til WMT.

Derudover tilbyder World Mobile en integreret Markedsplads, der forbinder brugere med et udvalg af produkter og tjenester, herunder Netflix- og Binance-vouchers, som alle kan købes i appen.

World Mobile annoncerer partnerskab med SingularityNET

I en separat meddelelse afslørede World Mobile et strategisk partnerskab med SingularityNET, en decentraliseret markedsplads, der fungerer som en samlet enhed for kunstig intelligens-algoritmer.

Top  Bitcoin-Preis bleibt stabil, aber die wöchentlichen Gewinne sind vielversprechend

Gennem dette samarbejde vil SingularityNET levere AI-løsninger til forbedring af kundeservice og muliggøre kreditudvidelse til kunderne.

“SingularityNET blev grundlagt med en vision om at demokratisere adgangen til teknologi og rigdom. Dette partnerskab er en vigtig del af denne rejse,” udtalte SingularityNETs COO, Janet Adams.

SingularityNET opfordrer enkeltpersoner til at bidrage med data, der forbedrer deres proprietære AI-modeller og skaber incitamenter til deltagelse i deres netværk.

“Dette partnerskab er en vigtig del af denne rejse – det vil give os mulighed for at få vitale midler til dem, som det traditionelle finansielle system tidligere har udelukket,” udtalte Janet Adams, COO i SingularityNET.

World Mobile fungerer som et blockchain-baseret projekt og tilskynder enkeltpersoner og virksomheder til at deltage i en delingøkonomi inden for den trillion-dollar store telekommunikationsindustri.

Projektet giver deltagerne mulighed for at betjene knudepunkter på World Mobile-netværket, hvilket muliggør, at deres samfund får internetadgang samtidig med, at de tjener indtægter.

Den decentraliserede hybrid-tilslutningsløsning, som World Mobile tilbyder, sikrer omkostningseffektive interaktioner ved at integrere blockchain-teknologi med luft- og jordinfrastruktur.

Denne tilgang reducerer signifikant omkostningerne i forhold til traditionelle mobilenetværksoperatører og gør det dermed tilgængeligt for flere enkeltpersoner og samfund.

Projektet bruger World Mobile Token (WMT) til at lette transaktioner på tværs af deres netværk.

Tokenen handles i øjeblikket til $0,10, et stigning på 2,3% i løbet af den seneste dag.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button