Krypto News

Deutschlands erste Krypto-Briefmarke zum Sammeln: Das Booklet “Deutschland” ab sofort vorbestellbar

Deutschlands første officielle krypto-frimærke med påskriften “Tyskland” er på vej. Frimærket er en kombination af et traditionelt fysisk frimærke og dets digitale billede i form af en såkaldt “Non Fungible Token” (NFT), som er en slags digital ejendomsattest, der administreres gennem blockchain-teknologi. Både det rigtige frimærke og adgangsdataene til det “online-frimærke” er inkluderet i en booklet, der kan forudbestilles fra den 14. oktober 2023. Der trykkes 250.000 eksemplarer.

Krypto-frimærket med en portoværdi på 160 cent udgives den 2. november 2023 og viser Brandenburger Tor, som er blevet fortolket af kunstig intelligens: Fremstillingen af bygningen og dens omgivelser er markant forenklet, og de mange skarpe kanter minder om den typiske pixel-stil fra den digitale verden. Krypto-frimærket markerer også begyndelsen på en ny serie med navnet “Historiske Bygningsværker”, som frimærkeentusiaster kan samle både fysisk og digitalt.

Samlertrenden for digitale værdier har de seneste år udviklet sig eksplosivt og er blevet et nyt interesseområde for både filatelistiske og digitale entusiaster. Temaer og motiver for frimærker har altid dokumenteret tekniske fremskridt, historie og kultur. For Deutsche Post var det derfor vigtigt at udvide oplevelsen af det fysiske frimærkesamling med nye digitale komponenter uden at miste forbindelsen til den traditionelle filateli.

I de seneste år er der allerede blevet udsendt krypto-frimærker med stor succes af andre postvirksomheder rundt om i verden. Den væsentligste forskel ved den tyske udgave er, at hverken det fysiske frimærke eller den grafiske fremstilling af NFT’en er entydig på grund af det individuelle nummer i matrixkoden. Prisen for bookletten er 9,90 EUR.

Udover krypto-frimærket vil motivet også være tilgængeligt som et almindeligt, selvklæbende frimærke (uden NFT) i et oplag på 800.000 eksemplarer. Udbyder af alle “Tyskland-frimærker” er det føderale finansministerium.

Top  FTX undersøger muligheden for at kræve millioner af dollars tilbage fra insolvent børs, som blev betalt til kendte sportsfolk og berømtheder for at reklamere for kryptobørsen

Begge udgaver – bookletten og det selvklæbende frimærke – kan købes fra den 2. november på Deutsche Posts online butik. Der kan også købes produkter relateret til frimærket.

Forudbestilling af krypto-frimærket er muligt fra i dag, den 14. oktober (kl. 8), på: www.deutschepost.de/kryptomarke.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button