AltcoinsKrypto News

DOJ anmoder om tilbagekaldelse af FTX-grundlæggerens kaution og fængsling inden retssagen i oktober

DOJ anmoder om at inddrage FTX-grundlæggerens kaution og fængsle ham før retssagen

Department of Justice (DOJ) har anmodet en amerikansk dommer om at inddrage FTX-grundlægger Sam Bankman-Frieds kaution og fængsle ham før den planlagte retssag i oktober.

I en skriftlig indgivelse til en føderal dommer fredag hævdede DOJ, at Bankman-Fried gentagne gange havde forsøgt at påvirke vidneprov og at hans nuværende kaution ikke er tilstrækkelig til at beskytte offentligheden.

Dette følger efter Bankman-Frieds beslutning om at dele dagbøger tilhørende den tidligere administrerende direktør for Alameda Research, Caroline Ellison, med New York Times.

“Forsvarerens lækning af Ellison’s private skriverier er endnu et eksempel på forsøget på at intimidere og korrupt påvirke Ellison i forhold til hendes kommende vidneudsagn, samt en indsats for at påvirke eller forhindre vidneudsagn fra andre potentielle retssagsvidner ved at skabe frygten for, at deres mest intime anliggender kan blive offentliggjort i pressen,” står der i indgivelsen.

Bankman-Frieds advokat, Mark Cohen, havde argumenteret for, at hans klient udøvede sin ret til at forsvare sig offentligt ved at dele indholdet af dagbøgerne med Times.

Dog hævdede DOJ, at hans handlinger går ud over fair kommentar.

Indgivelsen hævder, at Bankman-Fried gentagne gange har forsøgt at korrupt påvirke vidner og forstyrre retssagens retfærdighed gennem offentlig chikane og offentlig skam.

Dommer strammer Bankman-Frieds kautionbetingelser

Trods DoJs anmodning om øjeblikkelig tilbageholdelse, bestilte dommer Lewis Kaplan fra Southern District of New York ikke Bankman-Fried fængslet.

Dog fastsatte han en hurtig tidsplan for anklagemyndigheden og forsvaret til at indgive skriftlige erklæringer.

Top  Bitcoin Minetrix revolutionerer Bitcoin-mining med decentraliseret og tokeniseret cloud-mining.

DoJ skulle indgive deres erklæring inden fredag, hvilket agenturet gjorde.

Herefter har forsvaret indtil tirsdag til at indsende deres svar, og DoJs endelige svar forventes senest den 3. august.

Under den seneste høring udtrykte dommer Kaplan bekymring over kontakten mellem Bankman-Fried og journalister.

Dommeren advarede Bankman-Fried om at tage sagen seriøst og udstedte en midlertidig mundkurv, der forbyder ham at kommunikere med pressen eller afgive offentlige erklæringer, indtil Kaplan har gennemgået de skriftlige erklæringer vedrørende, om hans kaution skal inddrages helt eller ej.

Det er værd at bemærke, at dette ikke er første gang, dommer Kaplan har udtrykt bekymring over Bankman-Frieds adfærd under løsladelse mod kaution.

Under en tidligere høring i februar udtalte dommeren, at der var sandsynlig grund til at tro, at Bankman-Frieds interaktioner med tidligere FTX.US-generalcounsel Ryne Miller udgjorde vidnetampering.

Kaplan fastholdt denne overbevisning under onsdagens høring og antydede tilstrækkelig grund til at overveje at inddrage kautionen. Bankman-Fried er planlagt til at blive retsforfulgt i oktober for anklager om værdipapir- og bedrageriforhold.

En anden retssag, der involverer anklager om bankbedrageri og bestikkelse, er planlagt til marts næste år.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button