BitcoinKrypto News

Elon Musk spottet über NFTs und spielt der Bitcoin-Community in die Karten

NFT-Entusiaster har brug for en tyk hud. Der er ingen mangel på latterliggørelse af farverige mangakatte, dumme memer og AI-genererede profilbilleder, der presses til tokens. Og nu er Elon Musk også med på vognen. Teknisk innovation, en pengepose for Web3-kunstnere? Ikke ifølge den tidligere direktør. Under et besøg hos Joe Rogan i podcasten fik Musk aflejret sin spottende holdning. Og det gav ammunition til Bitcoin-fællesskabet. Hvordan det?

“Morsomt nok er en NFT ikke engang på blockchain, det er bare en URL til en JPEG” – autsch, den sad. I hvert fald mere end den skrammelige paryk, som Joe Rogan havde på til Halloween-podcasten. Hobbyastronatuen ramte et punkt, der allerede er blevet kritiseret mange gange: “Not your server, not your NFT” – eller som Musk siger: “Hvis virksomheden, der opbevarer billedet, går ned, har du ikke billedet længere”. Han rådgiver: “Du bør i det mindste kode JPEG’en ind i blockchain’en”. Vand på møllen for fans af ordinals, der har implementeret nøjagtigt dette med Bitcoin-NFT’er: Filer forankret i blockchain’en. Om man skal tage Musks kritik seriøst, når han i podcasten endnu engang blander sig ind i vilde konspirationsteorier: tvivlsomt.

Michael Saylor: Bitcoin-slugeren

Kan man have for meget Bitcoin? Dumt spørgsmål: Selvfølgelig ikke – man kunne ikke forvente et andet svar fra Michael Saylor, den Bitcoin-broderskabets Bruce Wayne. I et tv-interview med CNBC blev Saylor spurgt om Microstrategys kontinuerligt voksende Bitcoin-formue, hvortil iværksætteren svarede cool: “Man kan aldrig have for meget Bitcoin”. De 158.000 Bitcoin, som Microstrategy har på lager, er helt klart ikke nok for den 58-årige. Vent lige, 158.000 Bitcoin, 58 år – hvor er min foliehat?

Top  Sygnum oplever massiv stigning i krypto-handel i første halvår 2024

Ellers business as usual: Langsigtet bullish: Tjek, bullish på halvering: Tjek, bullish på ETF’er: Absolut. Han forventer dem i begyndelsen af januar, vi får se. Saylor blev også spurgt om det stadigvæk dårlige ry, som Bitcoin har, og dermed gør det uattraktivt for mange investorer. Han argumenterede for større Wall Street-engagement i krypto-verdenen. Men også her er Saylor langsigtet, og han henstiller til mere optimisme. Branchen har fået nok af “små blanke tokens” og “jojocoins”, det får vi også at se.

Hemmelige beskeder fra Changpeng Zhao

Bedre sent end aldrig: Vi ved ikke, om festen stadig var i gang – en dag efter Halloween – da Changpeng Zhao fandt sin Dracula-kappe i skraldespanden. Vi ved kun, at han med sin Binance-gangtegnspose, hvor han rækker de fire fingre ud, ligner Graf Zahl til forveksling. Et værdigt kostume for en milliardær og leder af verdens største kryptobørs. Men hvad vil han fortælle os med den anti-tommelfinger-op-gestus? Handler han i kælderen? Se her, sådan ser min hånd ud uden tommelfingeren?

Langt fra. Tallet fire er noget nær en mantra for Changpeng Zhao. I begyndelsen af januar tweetede Binance-bossen om sine nytårsforsætter. På fjerdepladsen: “At ignorere FUD, fake news, angreb osv.”. Hver gang han presser et 4-tal ind i et opslag eller viser fire fingre som på billedet, betyder det så meget – eller så lidt – som “tschakka”. Den mærkværdige vane har endda fået en artikel i Binance Academy. På trods af billedet kvalificerede han sig til en gæsteoptræden i Sesame Street.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button