BitcoinKrypto News

Erscheinen von Bitcoin-ETF-Tickern auf Broker-Plattformen deutet auf bevorstehende Genehmigung durch die SEC hin

Bloomberg Terminal har opført alle 11 børsnoterede Bitcoin-Spot-Fonde (ETF’er), efter at de er dukket op på mæglerplatforme, hvilket kraftigt antyder en forestående godkendelse fra SEC.

Eric Balchunas, ETF-analytiker hos Bloomberg, har spredt nyheden om registreringen og tror, at tilsynsmyndigheden vil officielt meddele godkendelsen inden for få timer, mellem kl. 16 og 18 Eastern Time.

Det forventes, at disse ETF’er vil føre til et vendepunkt for Bitcoin (BTC), da de vil legitimere og regulere institutionelle investeringer i flagskibet for kryptovaluta.

ETF-Ticker dukker op hos mæglere

Spot Bitcoin ETF’er, herunder ARKB, HODL, FBTC, BTCO og BTCW, dukkede op omkring middagstid den 10. januar på mæglerplatformen hos Fidelity, Morgan Stanley’s E-Trade platform og Webull Global, med mulighed for at oprette limit-ordrer.

Størstedelen af ETF’er er nu synlige på Fidelitys mæglerplatform, hvilket har ført til intens spekulation i branchen om godkendelser. Balchunas’ forudsigelse giver ekstra vægt til Cboe BZX Exchange’s allerede betydelige skridt i godkendelsen af ETF’er fra store formueforvaltere som ARK Invest, Invesco Galaxy, Fidelity Investments, VanEck, WisdomTree og Franklin Templeton.

Analytiker James Seyffart understregede, at disse Cboe-godkendelser ikke skal forveksles med en officiel SEC-godkendelse. Det er fremsendelser for acceleration, en nødvendig trin, før formueforvalteres S-1-indsendelser kan blive fuldt godkendt af SEC. Den endelige godkendelse fra SEC var stadig udestående på det tidspunkt, hvor de seneste opdateringer blev gennemført.

Ud over disse udviklinger har WisdomTree og VanEck succesfuldt noteret deres ETF’er hos Depository Trust & Clearing Corporation (DTCC) med tickersymbolerne $BTCW og $HODL. Noteringen hos DTCC er et afgørende skridt, men betyder stadig ikke godkendelse fra SEC, som stadig er udestående.

Top  Kryptomarkt stürzt ab: Bitcoin-Kurs steigt auf 56.000 USD - Experten erwarten Zinssenkung der Federal Reserve

Officiel godkendelse stadig udestående

Analytikere har hurtigt udtalt sig og dæmpet forventningerne. James Seyffart, en ETF-analytiker, påpegede, at selvom dette er positive skridt, repræsenterer de ikke en officiel SEC-godkendelse. Noteringerne både hos Fidelity og DTCC er forberedende skridt fra ETF-ansøgerne, der venter på den endelige beslutning fra SEC.

Markedets reaktion på disse udviklinger var betydelig: Bitcoin-kursen svingede midt i øgede forventninger. Synligheden af disse børsnoterede fonde på platforme som Fidelity og Bloomberg Terminal ses som en stærk indikator for, at SEC vil godkende børsnoterede fonde, i stedet for at fortsætte med at forsinke dem.

Disse udviklinger udgør et kritisk øjeblik for integrationen af kryptovalutaer i det bredere finansielle landskab. Synligheden og tilgængeligheden af disse ETF’er på etablerede finansplatforme viser en stigende anerkendelse af potentialet for kryptovalutaer i investeringsporteføljer.

Situationen forbliver dynamisk, hvor det officielle ord fra SEC er den sidste afgørende faktor i dette betydningsfulde kapitel af integrationen af kryptovalutaer i den bredere finansverden. Den potentielle godkendelse af disse Bitcoin-Spot-ETF’er kan markere et afgørende øjeblik, der åbner nye muligheder for investorer og yderligere etablerer kryptovalutaers rolle i finanssektoren.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button